Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva d'Alzira continua amb un concert i recital de poesia

En "VERSOS A L'ILLA" el cantautor Àrtur Àlvarez ens presentarà el seu nou disc juntament amb poetes que recitaran poemes


 

 
._000500

 SETMANA CULTURAL DE LA FALLA PLAÇA MALVA D’ALZIRA

“Versos a l’Illa” CONCERT / RECITAL DE POESIA

 

 

PRESENTACIÓ DEL CD ÀRTUR ÀLVAREZ CANTA 10

 

POETES CONTEMPORANIS

 

Dijous 31 de gener de 2019, a les 19:30 hores, a la Casa de la Cultura / Sala d’exposicions 1

En "VERSOS A L'ILLA" el cantautor Àrtur Àlvarez ens presentarà el seu nou disc juntament els poetes Manel Alonso, Berna Blanch, Alba Fluixà, Josep A. Fluixà, Laia Fontana, Vicent Penya i Bàrbara Torres. Interpretarà alguns temes del seu nou treball discogràfic i es recitaran poemes dels poetes seleccionats i dels poetes presents a l’acte.

El dijous 31 de gener, a la sala d’exposicions 1 de la Casa de la Cultura d’Alzira, tindrà lloc el concert/Recital poètic anunciat i tindrem l’oportunitat d’escoltar algunes de les cançons del CD. Entre les quals hi ha una cançó basada en un poema de la meua filla Alba Fluixà Pelufo. Les composicions musicals d’Àrtur Àlvarez són extraordinàries i, per tant, vos invite a l’acte amb una especial satisfacció.

PLAÇA MALVA D’ALZIRA

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteraturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal