Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez en una imagen de archivo
Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Esquerra Unida tria en assemblea a Ivan Martínez com a candidat a l’alcaldia d'Alzira

A més d'aprovar els seus principals eixos i propostes que defensarà la formació


.-000137

El col•lectiu d’EUPV-Alzira ha celebrat aquest divendres 25 de gener l’assemblea oberta que ha triat la seua candidatura per a les pròximes eleccions locals, així com els seus principals eixos i propostes que defensarà la formació d’esquerres.

La llista és encapçalada per Ivan Martínez Araque, actual 2n tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Alzira, seguida per Patrícia Martínez i Furió, coordinadora del col•lectiu. En l’assemblea s’han triat els 10 primers noms de la candidatura, on participen sindicalistes (Antonio Expósito), representants dels moviments socials (Gela López), independents i la incorporació de nous joves. Es tracta d’una llista completament paritària i amb un 20% de menors de 35 anys, tal i com marquen els estatuts d’EUPV.

Ivan Martínez, elegit com a candidat a l’alcaldia d’Alzira per EUPV, ha volgut agrair tot el treball del seu equip i del col•lectiu que ha fet que l’esquerra passara de no estar re-presentada en el 2007, fer una gran tasca d’oposició entre el 2011-2015 i ser clau en les polítiques de canvi que s’han encetat ja en l’equip de govern des del 2015. Segons ha destacat: “hem estat necessaris per a poder canviar les prioritats de l’ajuntament, passant a ocupar un primer plànol la convocatòria de llocs de treball públics, la municipalització de serveis i les polítiques d’ocupació, que han sobrepassat els 5 milions d’euros. Hem aconseguit donar un gran impuls al sector públic, al que és de totes i tots. Igualment hem sentat les bases per a un model de ciutat que prioritze la peatonalització del centre, major benestar, i més inversió en serveis socials. Eixa és la nostra garantia i els nostres valors, pels quals els alzirenys i alzirenyes han dipositat la seua confiança en nosaltres i volem continuar sumant suports per a fer un futur millor, i pel qual tendim ponts per fer una entesa amb totes les forces d’esquerres de la nostra ciutat”.

Algunes de les principals propostes que defensarà el col•lectiu d’EUPV, per a la prope-res eleccions municipals, s’han situat en cinc eixos principals per a una Alzira millor: eixamplar les polítiques de treball i fer públics més serveis privatitzats, per a què els beneficis siguen per al conjunt de la ciutadania; més participació ciutadana: uns pressu-postos i un urbanisme on tothom podam decidir; defensar una Alzira feminista; una ciu-tat més verda i sostenible; millors i més serveis socials; i, de la mateixa manera, fer d’Alzira una ciutat més educativa i cultural. Volem la creació d’una Casa de les Dones, com a punt de referència de les polítiques d’igualtat; continuar donant impuls a la pea-tonalització del centre urbà, pels barris de Sant Joan i Caputxins; finalitzar l’Anell Verd ciclista i peatonal per l’entorn de la ciutat i carrils bici al centre urbà així com l’adaptació dels camins rurals; obrir un menjador solidari i un alberg de transeünts per a qui menys tenen, rehabilitant el nostre patrimoni (com ara l’Hopital de Santa Llúcia); o posar en marxa els pròxims anys el Casal Jove. Hem marcat algunes de les principals prioritats per a l’ajuntament, i anem a continuar progressant; som l’única força que té els seus principis i prioritats clars”.

EUPV-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

D'abans - 29/01/2019
VOX.
Alfredo Escrivá - 29/01/2019
FE JONS
Pere Peres - 29/01/2019
P.I.U.
U Consevol - 29/01/2019
12.millons de € per crear 334 contrats de treball que damunt no seran indefinits, en consevol empresa del mon ya sabeu aon estaria este senyor.
En la p... calle sense despeinarse.
Res mes a dir
Juanes - 30/01/2019
Pues no decía que ya estaba harto y que lo iba a dejar , hay señor, cuando cojen la poltrona ya no la sueltan por nada, pues nada sr. Martínez, que le aproveche y que pueda seguir haciendo de bisagra, porque sino ya sabe adonde se va si unos como otros sacan mayoría sin necesitarle, y eso si sale elegido, que la anterior legislatura fue por los pelos. Pere Peres, y C.U. L que la alianza sera muy buena.
Chincheta - 30/01/2019
Vaya haciendo oposiciones y mandando curriculum, que le queda disfrutar y de seguir haciendo mal a la ciudadanía hasta mayo. Aunque seguro que se alia con PODEMOS UNIDOS, no se ha comprado ningún casoplon que sepamos, pero viaja con dinero de todos los alzireños, reparte bondades entre los empleados municipales y le gusta los buenos menús ( jabugo y langostinos) e ir a restaurantes de la Gran Via madrileña a altas horas de la madrugada. Para colmo hoy en Levante se informa que en sus redes sociales cuestiona a Luis Suñer. Sr. Martínez...TIC, TAC, TIC, TAC...Mayo 2019 a la p... calle
Juanma - 30/01/2019
Se ve que en Esquerra Unida no tienen a nadie mejor, pues apaga y vámonos... Estoy seguro que cualquier candidato joven haría mejor papel que él, pero bueno, es lo que hay, nos tendrá en frente Iván, no lo dude.
Diego - 30/01/2019
Ufff!! otra vez el Reganyaoooooooooooooo!! , menos mal que en elecciones estos desaparecen, ja ja....!! VOX donaran per saccc!! ja ja... Elecciones yaaaaa por favorrrrrrrr!!!.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal