Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
lunes, 28 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala guanya a Tafatrans i es posa líder (3-2)

Els de Braulio Correal s'endugueren un partit igualadíssim gràcies a les dianes de Rafa Ara, José Carlos i Xavi López


._00058
 ._000583

Amb un ambient en les graderies com els d'antany, el Nítida Alzira va aconseguir adjudicar-se els tres punts en el partit davant Tafatrans per 3 gols a 2, disputat en el Palau d'Esports (encontre ajornat corresponent a la jornada 10).  Els de Braulio Correal sumen ja 37 punts després de 17 trobades disputades.

El partit es presentava complicat, el Tafatransarribava al Palau com a líder de la categoria, l'Alzira Futbol Sala estava a solo un punt del seu rival. El guió que es podia preveure es va acabar complint i l'equilibri va estar durant tot l'encontre. Va ser Rafa Ara, amb un tret que va acabar clavant-se en l'esquadra, qui va avançar als locals quan s'arribava al quart d'hora.

Poc després, els de Tafalla posaven les taules després de materialitzar un bon contraatac. Alguna cosa que no va asseure massa bé als de casa, ja que, amb una gran triangulació que va culminar Jose Carlos en el segon pal, es van tornar a posar per davant immediatament.

Després del descans, els minuts van córrer sense massa ocasions i sense canvis en el marcador, però va arribar l'esquerrana del capità. Xusi va recuperar una pilota tallant el perill rival, l'esfèric va arribar a Xavi i aquest no va fallar. El capità la va posar en l'esquadra, amb certa incertesa perquè el porter va respondre bé, però la bola va acabar traspassant la línia.

El pas cap a la victòria era evident, però Tafatrans va sortir amb porter jugador i en el primer intent va escurçar distàncies. Llavors va ser quan la graderia va agafar protagonisme: xiulades, botzines, veus; tot va servir per a crear un ambient hostil que minvés les opcions del quadre navarrés, que seguia amb porter jugador a la recerca de l'empat. I el 3-2 del marcador ja no es va moure, els tres punts es van quedar a Alzira.

Amb aquest triomf, l'Alzira Futbol Sala es posa líder del grup II de 2a Divisió B amb 37 punts, superant al Tafatrans, segon amb 35 unitats. Dissabte que ve, el futbol sala repeteix en el Palau d'Esports amb la trobada entre el Nítida i el Marià Ric Cuéllar de Segòvia (17 hores).

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal