Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
sábado, 26 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comencen les obres del nou parc adaptat inclusiu a l’avinguda Vicente Blasco Ibáñez amb el carrer Rambla

El nou parc adaptat inclourà un reixat metàl·lic per delimitar la zona i mantindre un perímetre de seguretat per als més menuts


 ._000588

La Regidoria de Gestió Urbanística ja ha començat les obres de condicionament del nou parc adaptat inclusiu per a xiquets i xiquetes amb discapacitats i sense, a l’avinguda Vicente Blasco Ibáñez amb el carrer Rambla.

Com ja es va realitzar en l’avinguda Vicente Vidal en l’encreuament amb José Gregori Furió es crearà un espai que albergarà diferents jocs totalment accessibles en què tots els xiquets i xiquetes puguen entrar i desplaçar-se de forma segura. Les mesures d’accessibilitat estan sempre del costat de la seguretat a més de tindre un objectiu social.

El nou parc adaptat inclourà un reixat metàl·lic per delimitar la zona i mantindre un perímetre de seguretat per als més menuts amb elements de pavimentació de fusta, bancs i arbratge, així com també una coberta per a protegir del sol. Els xiquets i xiquetes disfrutaran amb panells de jocs, tobogan i grapes de rocòdrom amb corda d’escalada entre altres.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Alzira camina endavant amb canvis molt significatius respecte a l’accessibilitat, la inclusió, la sostenibilitat i donant prioritat a les persones. Este és un altre projecte que estem complint per afavorir els joves que més dificultat tenen per a accedir als jocs d’un parc de característiques habituals. Amb este nou parc adaptat inclusiu, el segon parc d’estes característiques a la nostra ciutat, continuem treballant per salvar les barreres socials i arquitectòniques que encara puguen existir. Este projecte compta amb una inversió de 87.000 euros”.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000367
 .-000143

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal