Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira substituïx els contenidors específics per a xiclets per uns nous reciclables

Alzira va ser la primera ciutat del territori espanyol a posar esta mesura als seus carrers


._000520 
 ._000551

A l’estiu de 2017 Alzira va instal·lar uns 20 contenidors especials per a xiclets en diferents punts de la ciutat, amb la idea inicial d’arreplegar-los de manera selectiva i així aconseguir que la gent prenga consciencia al mateix temps que es col·labora per obtindre una ciutat més neta sense la incomoditat de trobar-se a terra un xicle i xafar-lo.

Una idea original i innovadora que va nàixer des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira i que es va convertir en realitat amb la col·laboració de l’empresa Nemain Levante que va realitzar el disseny inicial, per la qual cosa Alzira va ser la primera ciutat del territori espanyol a posar esta mesura als seus carrers. I una volta passat el temps, l’empresa col·laboradora i la Regidoria de Gestió Urbanística han donat un pas més enllà.

Estos nous contenidors per a xiclets han sigut substituïts per uns altres nous totalment reciclables que, una vegada plens, es retiraran i seran enviats a l’empresa, SALTECO, que s’encarregarà de reciclar tant el material com la goma de mastegar, per a fabricar altres elements.

Cal recordar que a Espanya es consumix una mitjana de tres quilos de xiclet per habitant. Un xiclet en el sòl tarda de mitjana cinc anys a degradar-se i en este temps és capaç d’acumular uns 50.000 gèrmens.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, vol agrair a l’empresa col·laboradora la tasca realitzada: “Estem molt satisfets pel resultat dels nous contenidors ja que faciliten el reciclatge també d’este material i en esta ocasió, la substitució de les 20 papereres especials per a xiclets no han ocasionat cap cost econòmic per a l’Ajuntament, ja que ha sigut l’empresa Nemein la que s’ha fet càrrec d’esta despesa”.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Salvador - 22/01/2019
Fernando eres el mejor.
luis - 23/01/2019
ahora tmb k pongan en la farolas para las cakitas de los perritos k aun hay muchas x el suelo ya tmb cogen muchos germenes y ya entrando en fallas tmb podrian poner un pipifallero, asi cuando lleguen a fitur pueden presumir tmb de ser la primera poblacion de poner estos contenedores
Diego - 23/01/2019
Estos solo se gastan el dinero que pagamos en nuestros impuestos en chorradas, solo buscan la foto, pues que sepan que ya les queda poco de vivir del cuento, estas elecciones les vamos a dar lo que se merecen.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal