Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Plataforma per la Sanitat Pública fa un balanç positiu dels 9 primers mesos de la reversió de l'Hospital de la Ribera

"Entenem que nou mesos són pocs per fer un balanç definitiu de la gestió però que, encara amb algunes ombres, estan complint-se les expectatives"


 
.-000004 
Ningú no pot negar que, nou mesos després de la reversió de la gestió de la Sanitat Pública al Departament de La Ribera, l’atenció a la ciutadania és millor, tant als centres de salut com a l’Hospital. Tampoc no es pot negar que hi ha moltes coses que millorar, moltes més de les que teòricament haurien d’haver. Només l’empresa Ribera Salud va deixar la gestió, la Conselleria de Sanitat es va trobar amb la crua realitat d’unes evidents deficiències i mancances tant en l’equipament com en el personal del Departament de Salut. Deficiències que la Conselleria hauria de fer arribar a la anterior empresa per tal de compensar les despeses econòmiques que la sanitat pública ha hagut de fer com, per exemple, més de 8 milions d’euros en equipament diagnòstic d’última generació que hauria d’ haver-se gastat l’anterior empresa. També caldria que la Conselleria fera públics els informes d’obsolescència tecnològica que ens ha deixat Ribera Salud; la ciutadania té dret a saber com deixaren les instal·lacions i l’equipament, que cal anar arreglant i posant al dia.

Però, en lloc d’anar coneixent eixes informacions sobre el deplorable estat en que es trobava el Departament fins la reversió en abril passat i com s’està posant al dia invertint en tecnologia, personal i instal·lacions, resulta que apareixen encara “activistes anònims” que utilitzen les mateixes tàctiques que els anteriors defensors de la concessió sanitària i es dediquen a desacreditar a la Sanitat Pública. Hem pogut comprovar com en les darreres setmanes s’han repartit pamflets anònims en distintes localitats de la Ribera en els que, a base de mentides i mitges veritats, intenten crear opinió en contra de la nostra Sanitat Pública en uns pamflets a tot color que algú es dedica a finançar de manera interessada.

Escudats en l’anonimat, algunes persones i/o organitzacions que no acaben de digerir la reversió sanitària es dediquen a fer campanya negativa de la reversió aprofitant que les eleccions municipals i autonòmiques ja estan a la vista. En vint anys no hem conegut reivindicacions salarials ni d’equipament ni de serveis, per part de SanitatSolsuna ni tampoc d’alguns sindicats afins a la empresa que hui bramen pels incentius que també Ribera Salud els devia dels tres primers mesos de l’any.

Des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Ribera entenem que nou mesos són pocs per fer un balanç definitiu de la gestió però que, encara amb algunes ombres, estan complint-se les expectatives posades en la reversió com, per exemple, la borsa de treball –que evitarà el nepotisme anterior- el pàrquing de l’Hospital -públic i sense costos per als treballadors i amb l’ampliació prevista- l’augment de professionals –que encara és insuficient-, l’augment de llits, el personal sanitari a les urgències als Centres de Salut, l’acostament dels especialistes a la ciutadania, etc.

Per tot açò, no entenem que s’obvien les millores que han anat fent-se en uns pocs mesos, tenint en compte que encara hi ha moltes deficiències que cal anar millorant, perquè no podem esperar que es refaça en un any el que no s’ha fet bé en vint anys, amb totes les garanties actuals d’estabilitat de treball i les millores que ja s’han introduït. I que, de forma anònima i amb mentides, es vulga desacreditar a la Sanitat Pública pel fet de ser pública i de gestió directa.

Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Diego - 14/01/2019
Que muestren el recuento de gente que ha fallecido en este hospital estos 9 meses y que lo comparen con el anterior, seguro que nos llevamos una gran sorpresa.
Alex - 18/01/2019
Diego, ¿Eres capaz de jugar con los muertos por vender tu panfleto ideológico? ¿Sabes o conoces qué es la vergüenza?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal