Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 10 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira recicla més de 31 tones de matèria orgànica el primer any de la seua posada en marxa

A hores d’ara Alzira disposa de 32 contenidors


 

 
.-000367

A tan sols uns pocs dies per a complir un any de la posada en marxa de la primera campanya informativa de participació voluntària i pionera en la Ribera en qüestió de reciclatge de matèria orgànica amb el contenidor marró, la Regidoria de Serveis Públics ha fet balanç del que ha suposat esta nova mesura voluntària que el proper 2020 entrarà en vigor de manera obligatòria a tot el territori, segons la normativa que marca la UE.

“Estes campanyes informatives es van realitzar amb l’objectiu d’anar guanyant camí cap a la data que ja tenim damunt, que ens obliga a tindre un reciclatge de matèria orgànica al contenidor marró, de la mateixa manera que tenim reciclatge de cartó, vidre i envasos i al mateix temps conéixer quina seria la resposta de la ciutadania davant una mesura més de reciclatge a sa casa”, ha assegurat el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


Les esmentades campanyes es realitzaren a les zones del parc Pere Crespí, parc de l’Alquenència/Gabriela Mistral i les avingudes de Sants Patrons i Lluís Suñer amb una participació final de més de 1.500 voluntaris que han aconseguit un reciclatge de 31,200 tones de matèria orgànica durant l’any 2018.

A hores d’ara Alzira disposa de 32 contenidors repartits entre les zones esmentades. Cal recordar que els usuaris d’estos contenidors disposen d’una clau exclusiva per tal de dipositar els residus orgànics al contenidor corresponent, de tal manera que no es puga contaminar amb altres components, amb la intenció d’aprofitar la matèria orgànica i fabricar compost que s’utilitza a diferents zones de la ciutat per tal d’abaratir costos i al mateix temps fer d’Alzira una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur conscienciats de per què hem de ser cada vegada més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn i ser responsables amb la sostenibilitat.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha declarat al respecte estar satisfet pel resultat d’esta prova a la ciutat d’Alzira: “És vertaderament important conéixer les dades d’este primer pas que Alzira va donar cap al reciclatge de matèria orgànica ja que en només uns mesos els veïns i veïnes acceptaren de bona gana esta mesura, que ha superat les expectatives marcades des del nostre departament, tant en el nombre de voluntaris com en la demanda de contenidors en altres zones de la ciutat. Este és un dels objectius que ens hem marcat per a este 2019, subministrar de contenidors marrons, exclusivament per a matèria orgànica, aquelles zones que a hores d’ara no disposen d’ells. Les xifres ens demostren que Alzira és una ciutat conscienciada amb el reciclatge, la sostenibilitat i el medi ambient”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ivan - 10/01/2019
!El mister selfie man, Figura?...Tic tac tic tac tic tac
Benito - 10/01/2019
Otro que tal baila. ¿cuándo mentías Pascual? ¿Cuándo decías que la tasa de reciclaje era un abuso e ilegal o cuando te enchufaste como vicepresidente del Consorci Ribera Valldigna y decías/dices que hay que reciclar? ¡Tú sí que eres un ejemplo de reciclaje!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal