Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.882 Fotografías: 108.868 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de enero de 2019
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 8 policies han hagut de ser atesos pels serveis mèdics a l'intervenció en l’incendi d’una residencia d’ancians d'Alzira

"Els agents han actuat amb gran professionalitat i heroïcitat posant en perill la seua integritat física en el rescat i evacuació"


 

._000500

Esta matinada sobre les 3.00 hores la Policia Local d’Alzira ha rebut la comunicació del 112 d’un conat d’incendi en una residència d’ancians Solimar ubicada a Alzira. Immediatament s’han traslladat fins allí on han treballat conjuntament amb la Policia Nacional, Policia Autonòmica i els Bombers.

El foc s’havia originat en una habitació de la segona planta, d’on els agents municipals han aconseguit evacuar dos dones que estaven a l'interior de l'habitació, una d’elles amb cremades de segon grau. 

A continuació s’ha procedit a l’evacuació de tots els residents, tots ancians i la majoria impedits i al trasllat dels 16 residents que ocupaven habitacions en la segona planta a diversos centres assistencials:

- Hospital de la Ribera, 5 persones

- Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva 5 persones

- Hospital Francesc de Borja de Gandía 5 persones

- Hospital Universitari La Fe de València una persona amb cremades


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532


També han hagut de ser atesos per inhalació de fums i gasos 4 agents de la Policia Local i 4 de la Policia Nacional. A hores d’ara el cas més rellevant és el de la resident ingressada en la Unitat de Cremats de la Fe amb cremades de segon grau en el 20% del cos.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha destacat que “els protocols han funcionat correctament i han evitat el que podria haver sigut més greu. L’Ajuntament es posa a disposició de la residència per a col•laborar amb el que puga necessitar”

Per la seua banda, la Regidora de Seguretat Sara Garés ha destacat “els agents han actuat amb gran professionalitat i heroïcitat posant en perill la seua integritat física en el rescat i evacuació de persones ancianes, impedides de mobilitat molt reduïda. Vull agraïr l’extraordinària tasca i manifestar la satisfacció per la seua recuperació”

Efectius participants

S’han mobilitzat tots els mitjans disponibles per a atendre aquesta urgència.

- Policia Local d’Alzira

- Policia Nacional

- Bombers del parc d'Alzira

- Bombers del parc de Cullera

- Bombers del parc de Xàtiva

- Cap de Bombers Sector de Catarroja

- Dos unitats mèdiques SAMU

- Dos unitats mèdiques BRAVO

- Cinc unitats sanitàries BRAVO

- Una Dotació de Policia Autonòmica

De moment es desconeix el motiu pel que s’ha produït este foc que la Policia Científica investiga des d’este mateix matí.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000260
 .-000006
.-000342 
._000530




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ibn Ahmet Al-Mansur - 02/01/2019
Mi más sincero reconocimiento a esos policías que arriesgan sus vidas para proteger las nuestras. Sois ejemplo a seguir. Les deseo una pronta recuperación a los afectados.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal