Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 18 de diciembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira renova per quarta vegada el segell Ciutat Amiga de la Infància

L’Ajuntament d’Alzira, ha demostrat un interés especial en els plantejaments i activitats dedicades a la infància i l’adolescència


 

.
.-000049

Este matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Alzira l’acte de renovació del Segell CAI, que acredita a la nostra població com a Ciutat Amiga de la Infància fins al 2022, i en què s’ha fet entrega del diploma acreditatiu per part de Jorge Cardona, president d’UNICEF Comité Comunitat Valenciana, el qual han rebut l’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau.

L’Ajuntament d’Alzira, al llarg dels anys, ha demostrat un interés especial en els plantejaments i activitats dedicades a la infància i l’adolescència. Han sigut (i són actualment) nombroses les propostes i actuacions que es realitzen des de les diferents regidories de l’Ajuntament i, encara que inicialment tingueren un caràcter transversal, amb el pas dels anys s’han assumit com a objectius prioritaris del municipi.

Esta concepció portà l’Ajuntament a participar i ser integrant de les diferents xarxes internacionals que treballen a favor de la Infància i l’Adolescència, com són la Xarxa Internacional de Ciutats Amigues de la Infància i la Xarxa de Ciutats Educadores.


Consulta nuestra guía comercial con más de 150 clientes

afiliados en Alzira y más de 300 en la comarca >>> Clic aquí


En eixe sentit, l’alcalde ha anunciat al respecte: “Estem preparant la propera trobada de Ciutats Amigues de la Infància que se celebrarà el primer trimestre de 2019. Volem promocionar els drets dels xiquets i xiquetes i per això les trobades com esta ens ajuden a poder posar en comú experiències, dificultats i propostes per a fer més senzill este camí.”

Alzira va obtindre el reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància, segell CAI, per primera vegada en 2004 (segell reconegut des del 2004 fins al 2008) i va ser la primera ciutat de la Comunitat Valenciana reconeguda amb esta distinció.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, ha declarat al respecte: “Hem d’estar orgullosos del fet que la nostra ciutat, Alzira, continue amb grans lligams d’unió amb la xarxa de Ciutats Amigues de la infància, per tal d’aconseguir una educació més oberta, integradora i de qualitat. Hem de fer saber als nostres joves que les institucions estem lluitant pel seu futur. I hem de fer-ho amb responsabilitat, amb totes les ferramentes al nostre abast i sobretot, amb respecte”.

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal