Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 8 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Alzira Futbol Sala torna a golejar en el Palau d’Esports (11-3)

Els de Braulio Correal se situen en la part alta de la classificació després de véncer amb contundència al Sala Quinto


 

 .-000079

L’Alzira Futbol Sala ja suma tres triomfs consecutius en la categoria de bronze del futbol sala espanyol. El conjunt riberenc no va deixar cap opció al Sala Quinto i es va imposar amb un contundent marcador d’11-3 que el situa ja en la quarta plaça de la taula classificatòria.

Tot i el resultat, fou l’equip visitant l’encarregat d’encetar la vesprada amb dues dianes, la segona d’elles des dels 5 metres. Però l’esglai durà ben poc, ja que l’Alzira Futbol Sala encara tenia molt a dir. Primer, Pau Bellés acurtà distàncies amb un encertat xut prop del punt de penal. Immediatament després, Luis Moreno posà la igualada dirigint a la xarxa una assistència de Xavi López.

El gol que posava per davant a l’Alzira Futbol Sala també estigué signat per Luis Moreno, qui va despistar al porter visitant en desviar mínimament un xut de Pau. Poc després, Xavi López arribà amb la seua ‘picadeta’ per a batre al porter i consolidar la superioritat local. Fins i tot, abans del descans, hi hagué temps perquè Álvaro Rodrigo i Pau augmentaren l’avantatge fins al 6-2.

En la represa, Álvaro Llopis deixà la porteria alzirenya a Carlos Gil, qui va gaudir dels seus primers minuts oficials amb l’Alzira Futbol Sala en 2a Divisió B. En la pista, el mateix guió. De fet, en pocs segons, Xavi López ja havia posat el 7-2 en rematar una treta des del cantó.  Xusi, que no es volgué quedar fora, finalitzà dues meravelloses triangulacions iniciades per Carlos Carreras. Amb aquesta diferència, el Sala Quinto ni tan sols provà d’eixir amb el porter jugador, encara que va reduïr distàncies. El marcador el tanca Rafa Ara amb dos gols més.

L’Alzira Futbol Sala conclou la jornada en la quarta posició amb nou punts de 12 disputats. Aquest cap de setmana, els de Braulio Correal visitaran Ibarra per a enfrontar-se al Lauburu (dissabte, 18 hores).

Alzira Futbol Sala 

  

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000539

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal