Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala s’endú una treballadíssima victòria de Cuéllar (1-3)

El conjunt de Braulio Correal és cinqué en la classificació després de tres jornades disputades


 
.-000448 

L'Alzira Futbol Sala es va adjudicar els primers tres punts a domicili després d'imposar-se en un disputadíssim encontre al segovià Mariano Rico Cuéllar (1-3). Les dianes de Carreras, Xavi López i Rafa Ara li permeteren al conjunt alzireny véncer un partit travat, poc fluid i amb no massa joc.

El cronòmetre començà a descomptar segons, però el futbol sala es negà a fer acte de presència en el pavelló Santa Clara de Cuéllar. Els primers instants avançaren sense massa esglais per a cap de les dues porteries, encara que amb prou infraccions; la prova és que l'equip local en sols vuit minuts ja havia acumulat cinc faltes. El primer gol arribà d'una jugada autosuficient de Carreras, qui després de furtar un baló prop del cercle central i recórrer quasi 20 metres va aconseguir avançar a l'Alzira.

A punt d'arribar al descans, el conjunt alzireny va gaudir d'ocasions per a augmentar el marcador, però les jugades no varen tenir bon fi. En la represa, el partit començà de la mateixa manera, fins a l'equador del segon temps, quan canviaren els papers i els locals varen tenir les millors oportunitats. Però el cullerenc Álvaro va frustrar el viatge de cada baló que buscava clavar-se dins la seua xarxa. També Jaume, el qual va heretar la funció de porter momentàniament per a evitar l'empat davall dels pals en una segona acció d'atac.

La situació va obligar a Cuéllar a traure porter jugador, mesura que els de Braulio Correal varen gestionar bé, evitant la reacció dels segovians. La victòria de l'Alzira FS va començar a ser realitat quan restaven cinc minuts per al final, gràcies als gols de Xavi, qui va augmentar l'avantatge després d'una treta des del cantó, i de Rafa Ara, el qual va dirigir amb el cap un baló penjat des de darrere per a posar el 0-3. Els locals acurtaren distàncies immediatament, però el marcador no tornà a moure's i els tres punts viatjaren a la capital de la Ribera Alta.

El pròxim dissabte, l'Alzira rebrà al Sala Quinto en el Palau d'Esports a partir de les 17 hores.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000189

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal