Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira retira més de 37.000 quilos d’escombralls i enderrocs d’abocaments il·legals

L’abocament d’enderrocs, trastos i brosses en la via pública està penalitzat amb multes de fins a 3.000 euros


 
.-000462

L'Ajuntament d'Alzira ha retirat esta setmana 37.320 quilos d'enderrocs d'abocaments il•legals situats en diferents zones.

L'àrea de Gestió Urbanística, ha atés diverses denúncies presentades per veïns de la nostra ciutat, en les zones del Polígon de Carrefour, Polígon de la ITV, Pont de l’Estret, Pavelló Pere Puig, Polígon del carrer Benicull, Polígon d’Alzicoop, etc.

Des de l’Ajuntament creiem necessari advertir que l’abocament d’enderrocs, trastos i brosses en la via pública i, especialment en zones protegides, està penalitzat amb multes de fins a 3000 euros.

Des de l'àrea municipal de Neteja i Recollida de Residus, que dirigix l'edil Fernando Pascual, es comunica que el servei municipal de recollida de trastos funciona durant tot l'any. Aquells veïns i veïnes que necessiten retirar objectes o algun tipus de material, poden informar-se cridant al telèfon 962417454.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística ha declarat al respecte: “Davant d’estes accions, volem demanar la màxima col•laboració de la ciutadania, per evitar que imatges lamentables d'abocaments incontrolats i irresponsables amb el medi ambient continuen realitzant-se sense control, ja que genera un impacte visual negatiu a més d'antihigiènic i mediambiental en el municipi. Valorem que la nostra ciutat és la nostra casa, és l’entorn en què vivim cada dia, i l’hem de cuidar com a part nostra”.

 “Des de l'Ajuntament s'han realitzat diferents campanyes de conscienciació per tal d’evitar els abocaments incontrolats, un mal que afecta a Alzira i a molts municipis. És un problema d'educació i de falta de respecte al veïnatge i a la natura, ja que els ciutadans compten amb serveis i mitjans per a desfer-se dels trastos i de les brosses que no volen”, conclou l’edil Fernando Pascual.

 
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

._000572 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal