Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
lunes, 1 de octubre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els Socialistes d’Alzira al costat dels majors

"Ens comprometem a seguir insistint en la política social que ajuda a pal•liar els dèficits que pateixen part del col·lectiu de majors"


 
 .-000444   

El 14 de desembre de 1990, l'Assemblea General de les Nacions Unides designà l' 1° d'octubre Dia Internacional de les Persones d'Edat. La finalitat del mateix és reconèixer la contribució dels adults majors, al desenvolupament humà i econòmic, així com subratllar els reptes associats a l'envelliment demogràfic mundial.

I hui, 1 d'Octubre de 2018, els socialistes alzirenys ens fem ressò, una vegada més, d'aquell mandat, d'aquella proclamació i ens unim a totes les institucions, associacions, grups i persones que es solidaritzen amb aquest col•lectiu i ho signifiquen en els seus valors i necessitats. Ens posem una vegada més al costat de tota la societat, al costat de les persones majors, i convidem a tots a la reflexió i al diàleg sobre aquesta realitat, a més de demanar actuacions concretes que milloren la seua qualitat de vida i la seua situació social.

Aquest dia té com a objectius reflexionar sobre el fet demogràfic de l'augment de les persones majors en el nostre món i la necessitat de solidaritat amb les persones d'edat per a millorar la seua qualitat de vida

Amb motiu del 70º aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, en la celebració d'aquest 2018 del Dia Internacional de les Persones d'Edat, volem commemorar la importància de la Declaració i reafirmar al mateix temps el compromís de promoure el gaudir ple i igualitari de tots els drets humans i les llibertats fonamentals de les persones d'edat.

Els majors defensors dels drets humans van nàixer en el moment de l'adopció de la Declaració en 1948. Entre ells es troben des de persones majors que advoquen pels drets humans a nivell local i de la seua comunitat, fins a personalitats de relleu en l'àmbit internacional.

Tots i cadascun d'ells demanen el mateix respecte i reconeixement a la seua dedicació i compromís per a contribuir a un món lliure del temor i la misèria.

Aquesta celebració de 2018 té per objectiu: promoure els drets consagrats en la Declaració i el que aquests signifiquen en la vida quotidiana de les persones majors, així com donar major visibilitat a les persones majors com a parts actives integrants de la societat compromeses a millorar el poder gaudir de l'efectivitat dels drets humans en diversos àmbits de la vida i no solament d'aquells que els afecten de manera immediata.

Reflexionar sobre el progrés i els desafiaments per a garantir el gaudir ple i igual dels drets humans i les llibertats fonamentals de les persones d'edat. Involucrar a un públic ampli a tot el món i mobilitzar a les persones pels drets humans en totes les etapes de la vida.

Com a Partit ens comprometem a seguir insistint en la política social que ajuda a pal•liar els dèficits que pateixen part del col•lectiu de Majors.

Fernando Pascual i Moscardó | President de l’agrupació Socialista d’Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 

 

                            
                 .-000166                                                     ._000506                                        ._000568                   



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 01/10/2018
Ningún partido político en el ayer y en hoy a ayudado a estos pobres ancianos jubilados en cosas muy necesarias por enfermedad y por la vejez. Ancianos con rostros y manos arrugadas y llenos de callos algunos por haber trabajado toda su vida en oficios de duros trabajos para alimentar a su familia, y muchos cobran una miseria pensión, y se tienen que pagar la dentadura tan necesaria para comer, porque no entra en la seguridad social, así como gafas graduadas por la poca visión por la edad que padecen, muchos de ellos se quedan sordos y se tienen que pagar los aparatos de los oídos que cuestan un dineral, subiendo los gastos de luz, agua, gas, alimentos y otras cosas necesarias que con la subida por el gobierno quedan igual porque es de miseria lo que les han subido. Así que menos propagandas falsas de que los mayores tengan una vida digna siendo solidarios, mentiras y engaños para que los voten, pero nadie de ningún partido a ayudado y beneficiado a estos pobres ancianos que han estado toda su vida trabajando. Solo los políticos y otros con otros oficios de señoritos viven como marqueses derrochando esos dineros sobrados siendo pensionistas acomodados. ¡Injusticia! porque todos en esta vida hasta un simple que llamamos labrador es necesario en nuestra vida. Menos palabras y mas obras con hechos señores políticos del gobierno.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal