Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira sensoritza les places d’aparcament del centre urbà

Amb una inversió de 50.000 euros aproximadament


 
.-000472   
És objectiu principal de les regidories de Modernització i Gestió Urbanística millorar el sector i les zones comercials de la ciutat, per la qual cosa es posarà en marxa un projecte per sensoritzar les places d’aparcament de l’avinguda Sant Patrons, com a zona cèntrica de gran activitat de la ciutat. Esta acció facilitarà als conductors la localització de places d’aparcament en temps real, mitjançant uns sensors instal·lats en l’espai seleccionat i que es reflectirà en uns panells informatius, per a esta primera fase, i així afavorir el trànsit en benefici de l’àrea comercial. Un mètode novedós a la nostra ciutat que millorarà el temps de busqueda d’aparcament, localitzant ràpidament les places lliures i al mateix temps incrementant la transparència amb l’informació immediata.

Els regidors de les àrees responsables, Fernando Pascual i Inma Onrubia, coincidixen en el fet que “És primordial innovar, generar curiositat i l’interés pel comerç d’Alzira”. Des de la regidoria de Gestió Urbanística, Fernando Pascual assegura que; “Per tal de millorar o ajudar a impulsar l’activitat a Alzira, i amb el ferm propòsit de tornar a capitalitzar la nostra ciutat, és un fet que podem aprofitar-nos de la tecnologia, dels avantatges de l’era moderna i al mateix temps fer més fàcil l’estacionament, tenint amb compte que Alzira està fent-se cada vegada més gran i la seua evolució ha d’anar lligada a la seua imatge. És clar que encara que ha anat millorant-se el tema de l’aparcament, a hores d’ara encara és un xicotet problema per als conductors. Evidentment s’han de prendre mesures, i amb una inversió de 50.000 euros aproximadament, donem el primer pas sense descuidar les prioritats i, evidentment, l’activitat comercial és i serà sempre una d’elles. Amb la sensorització de les places d’aparcament, pensem que aparcar es tornarà una tasca més fàcil”.

Per la seua part, Inma Onrubia, regidora de Modernització, ha declarat: “No hem dubtat en cap moment que esta iniciativa serà positiva per a tots, tant per al comerç com per al trànsit. Des del nostre departament està treballant-se per posar en marxa la sensorització de les places d’aparcament de l’avinguda Sants Patrons, amb la pretensió que siga profitós per a tots, perquè volem que a poc a poc vaja ampliant-se. Hem de ser conscients que som una ciutat moderna i hem de posar exemple amb projectes com este, i si al mateix temps és en benefici de tots els ciutadans”. 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jose - 19/09/2018
Estoy muy a favor de las iniciativas que sirvan para mejorar el comercio y la circulación de nuestra ciudad pero este articulo va en serio? Alguien me explica como semejante invento va a revertir y mejorar el comercio de Alzira? Como va a mejorar el transito en Alzira? "És clar que encara que ha anat millorant-se el tema de l’aparcament, a hores d’ara encara és un xicotet problema per als conductors" Pero si se han dedicado tres años a cambiar el sentido de las calles, a peatonalizar y a cortar mas calles y hoy por hoy circular por Alzira es un autentico caos. Intentar explicarle a un forastero como ir por ejemplo de la calle Hort del Frares a la Plaza mayor o a la Avenida Santos patronos es misión imposible. Si se pierde hasta el navegador de mi coche.
Vamos a ver si me aclaro. Si yo entro en la Avenida Santos Patronos y hay un panel informativo que me dice que hay cuatro plazas libres de que me sirve si al final voy a tener que cruzar toda la Avenida hayan o no plazas ya que no hay escapatoria posible. Realmente mejora esto algo?
Y ya para rematar hablan de una inversión de 50.000 € aproximadamente. Esto me suena a que nos va a costar mas y beneficio cero para todos los ciudadanos.
Leyendo las declaraciones de Fernando y de Inma yo solo le digo a Inma que cuidadin que Fernando no es tonto y te va a cargar el muerto cuando empiecen a llover las criticas. Vamos lo que viene siendo una puñalada por la espalda,
El colmo de lo absurdo señores.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal