Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Comencen les obres de la redona d’accés a l’ecoparc

“Hem treballat insistentment al llarg de la legislatura per a que esta actuació siga possible, donant resposta a una demanada històrica de la ciutat”


 
 .-000403 

Recentment van començar les obres de construcció de la redona ubicada a la carretera de Benimuslem CV550 PK 6,600 que dona accés a L’Ecoparc, la Pileta de Sant Bernat o el camí rural de l’Almunia, entre altres.

Amb la finalització de les obres, s’eliminarà el sistema de glorieta partida que obligava a creuar la CV 550 per tal de fer un canvi de direcció. La regidora de Seguretat i Projectes Urbanístics, Sara Garés, ha manifestat que “esta redona incrementa la seguretat vial per a l’entrada al polígon industrial PAI 04 on es troben ubicades diverses instal·lacions públiques com l’Ecoparc o la planta de reciclatge, a més d’empreses privades.”

L’Ajuntament d’Alzira ha fet les gestions per tal d’aportar els terrenys necessaris per a que la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana porte a terme l’obra.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez assegura que “Hem treballat insistentment al llarg de la legislatura per a que esta actuació siga possible, donant resposta a una demanada històrica de la ciutat. D’esta manera eliminem un punt negre assenyalat per la ciutadania alzirenya durant molt de temps, especialment pels llauradors, que són els principals usuaris.”

La construcció d’esta redona, té una previsió de finalització de dos mesos i serà molt positiva per a la ciutat ja que s’aconseguirà reduir la probabilitat d’accidents i dotar d’una millor connexió tant la zona industrial com l’accés a l’horta del terme municipal d’Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
.-000367
.-000331

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Fernando - 12/09/2018
Altra rotonda a esta carretereta?
No serà mes urgent i precis arreglar la entrá a Alzira en la rotonda del Carrefour? Un poquet de coneiximent que per la carretera de Benimuslem no hi ha tant de transit.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal