Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 10 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Regidoria d’Educació ha celebrat jornades de formació per a la utilització de desfibril·ladors en diversos centres educatius

"És summament important que els centres disposen de desfibril•ladors, però més encara que el personal estiga preparat i format en el cas que puga presentar-se una situació d’emergència"


 
 ._000539

L’Ajuntament d’Alzira, amb la col•laboració del CEFIRE, ha organitzat unes jornades de formació per a instruir en l’ús de desfibril•ladors als sis centres educatius que disposen d’estos aparells, en la ciutat d’Alzira, per tal que el personal docent i/o autoritzat estiga preparat en cas que es presente una situació d’emergència en les seues instal•lacions.

Les jornades de formació s’han celebrat els dies 5, 6 i 8 de setembre als centres CEE Carmen Picó, IES Josep Maria Parra, IES Rei en Jaume, IES núm. 4, IPFPS Lluís Suñer i col•legi La Puríssima a càrrec d’Alfredo Guarinos Carbó, metge Samu i formador dels desfibril•ladors i RFP.

L’acte inicial es va celebrar a l’IES Rei en Jaume, al qual van assistir el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, el director del centre Ricardo Fabra i representants del CEFIRE que, després de les paraules de benvinguda i la introducció de l’especialista encarregat de la formació, es van unir a la resta de personal docent i d’administració i serveis, que van rebre els consells del ponent mentre van realitzar activitats pràctiques per tal de simular una situació real de reanimació amb desfibril•lador.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


El regidor, Pepe Grau, assegura: “És summament important que els centres disposen de desfibril•ladors, però més encara que el personal estiga preparat i format en el cas que puga presentar-se una situació d’emergència. Per eixa raó des de la Regidoria d’Educació hem considerat positiva la celebració d’unes jornades de formació inicial per a personal autoritzat als centres educatius. Com no, vull agrair al CEFIRE la seua col•laboració i implicació, així com també als directors, al personal docent i al metge Samu, Alfredo Guarinos, per la seua paciència i dedicació durant els dies de les jornades”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 
.-000367
.-000342 

.-000048
 .-000006



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal