Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 6 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Diversos centres educatius d’Alzira milloren les seues instal·lacions gràcies al Pla Edificant

Pel que fa als instituts, Josep Maria Parra i Rei en Jaume, està elaborant-se la documentació dels expedients per portar-ho a terme


 

.-000472 

Amb un treball de cooperació entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Alzira estan portant-se a terme actuacions de millora en diversos centres educatius de la ciutat gràcies a les subvencions atorgades, principalment dirigides a la reforma d’instal·lació elèctrica, i que ja s’han realitzat als centres de Lluís Vives i Ausiàs March.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assegura que des de l’Ajuntament estan realitzant-se les gestions pertinents perquè els centres com Blasco Ibáñez que, a hores d’ara, té atorgada l’aprovació de les actuacions a falta de la delegació de competències, puga portar a terme estes mesures de millora a les seues instal·lacions.

Pel que fa als instituts Josep Maria Parra i Rei en Jaume, que també tramitaren la sol·licitud del Pla Edificant, estan a l’espera ja que segons la comunicació aplegada des de la delegació de Conselleria, està elaborant-se la documentació dels expedients per portar-ho a terme.

L’edil Pepe Grau ha declarat sobre el tema: “El nostre departament està treballant i realitzant les gestions pertinents per aconseguir que estos centres obtinguen la confirmació de reforma i/o construcció d’instal·lacions, depenent de cada cas. Aleshores mantindrem el contacte amb la Conselleria per tal d’estar informats sobre això i vore l’evolució d’estos casos que ens ocupen i preocupen actualment”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 ._000496 
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

JPGEeAP - 06/09/2018
El alumnado y el profesorado del "Parra" ha pasar frío este invierno; y, luego, a finales de primavera ha pasar calor.
Fallera - 07/09/2018
Pues jpegeap el año pasado no hizo tanto frio y tan poco calor en primavera , lo que pasa que van muy destapados y poco abrigados en invierno para presumir y en verano tan bien lleban mucha ropa para presumir , pero si fueran vestidos como toca no pasaria eso porque hizo muy buen estar

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal