Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 3 de septiembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Noves comportes d’aigua del Pont de Xàtiva en la confluència del barranc de la Casella

Disposen d’un sistema elèctric per al seu millor funcionament


 

 
._000542

Les comportes d’aigua del pont de Xàtiva ja disposen d’un sistema elèctric que millora la seua funció davant la temporada en què es registra acumulació d’aigua per fortes pluges.  Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’han portat a terme les mesures necessàries per tal d’instal·lar un sistema elèctric a les comportes del pont de Xàtiva en la confluència del barranc de la Casella. Una actuació que era necessària, ja que fins a estos moments no disposava de cap sistema que agilitzara el mecanisme davant la necessitat d’obrir les comportes.

Per poder dur a terme els treballs d’electrificació d’estes instal·lacions s’ha utilitzat una tuneladora, una maquinària especial per a esta classe de treballs, que faran possible augmentar la seguretat en les esmentades instal·lacions. Els treballs s’han executat perquè és un dels punts de salvaguarda quan es produïxen fortes pluges i, en conseqüència, l’acumulació d’aigua demana, com a últim extrem, l’obertura o el tancament de les comportes.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, ha declarat al respecte: “ha sigut una tasca important i necessària. La nostra ciutat té la dolent experiència d’haver patit inundacions en diverses ocasions i esta ha de ser raó suficient per prendre mesures per tal de millorar les condicions en l’època de pluges i fer els treballs de manteniment pertinents allà on calga”. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000551
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal