Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 EUPV demana al govern Central que resolga amb urgència la situació de la oficina del SEPE d’Alzira

“Estem davant un problema clar de plantilles minvades al que cal donar-li una solució urgent”


 
  ._000564

El diputat d'EUPV en el Congrés, Ricardo Sixto, ha preguntat al govern Central quines mesures va a prendre el Govern davant la falta de personal que pateixen amb caràcter general les oficines del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i, en concret, si va a resoldre amb urgència la situació de l'oficina del SEPE d'Alzira. “Estem davant un problema clar de plantilles minvades al que cal donar-li una solució urgent”, ha reclamat.

El representant de la formació d'esquerres ha explicat que, segons el sindicat CSIF, la llista d'espera en l'oficina del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) d'Alzira (València) ja és d'11 dies a causa de la falta de cobertura de cinc places que han quedat vacants. “Pel que sembla, en l'oficina d'Alzira es tramiten actualment unes 150 cites diàries i la saturació del servei s'ha agreujat amb la finalització del contracte de cinc treballadors interins el passat 30 de juny”, ha explicat Sixto, qui ha insistit que un organisme públic com és el SEPE no pot acumular un retard d'aquestes magnituds ja que les conseqüències les pateixen, d'una banda els treballadors que es veuen obligats a realitzar més treball, i els usuaris amb una demora il•lògica”.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Així mateix, el diputat valencià ha assenyalat que la situació d'Alzira, tal com també denuncia CSIF, es produeix en un context de plantilles minvades i de falta de substitució dels empleats públics que agafen les seues vacances. “Com és possible que durant la primera setmana d'agost només vaja a haver-hi cinc treballadors en l'oficina d'ocupació i en la segona tres, de tal forma que la cita prèvia podria arribar a donar-se ja per a setembre?”, s'ha preguntat Ricardo Sixto, qui ha exigit a l'administració Central que done una solució immediata a aquest greu problema.

EUPV

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000472 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alfredo Escrivá - 31/07/2018
¿ Y porque en vez de preocuparse de las oficinas del paro y su personal no se preocupa en bajar la tasa de paro? ¿ Porque en vez de preocuparse de la oficina del paro no se preocupa de ayudar a las familias necesitadas, autónomos, agricultores y empresas? .

Lo que tendría que hacer este " señor" es preocuparse por la ciudadanía ¿ No venían estos y los de compromis a rescatar personas?
Venga ya hombre , bajar el paro y ayudar a la ciudadanía eso es lo que tenéis que hacer " sociales".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal