Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de julio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Festival Spanish Brass Alzira celebra la 17a edició amb els millors instrumentistes de vent-metall

L’actuació de Spanish Brass i Carles Dénia amb la proposta 'Mira si hem corregut terres…' obri el programa d'enguany


 

 

El Festival Spanish Brass Alzira arriba a la seua 17a edició reunint els millors instrumentistes de vent metall d’àmbit internacional. Se celebra del 3 al 7 de juliol i està organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, Spanish Brass i la Societat Musical d’Alzira. Consta d’una part docent, concerts i un concurs de composició que enguany complix la V edició.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha manifestat que “a l’estiu a Alzira la música és la gran protagonista. Al Festival de Música de Cambra i al Jazz al Carrer se suma el Festival Spanish Brass com a colofó de la programació cultural musical. Este festival ja és un clàssic i és un referent a d’àmbit internacional”.

Els concerts començaran hui 3 de juliol amb l’actuació de Spanish Brass i Carles Dénia amb la proposta Mira si hem corregut terres… a les 22.30 hores a la Casa de la Cultura. (Preu 5 €)

El 4 de juliol es realitzarà el Concert de Professors, també a les 22.30 hores a la Casa de la Cultura. (Preu 5 €)

A partir del 5 de juliol hi haurà doble sessió de concerts a la Casa de la Cultura, a les 19 hores i a les 22.30 hores. A la vesprada, concert gratuït amb el jove quintet lituà Amber Brass i a la nit una marató al voltant de la cèlebre obra El Carnaval de Venecia. (Preu 5 €)

El dia 6, a les 19 hores a la Casa de la Cultura, tindrà lloc el concert gratuït Emergentes amb la trompista Elisa Andreu acompanyada al piano per Eglantina Mauger. I a les 22.30 hores al Gran Teatre, el concert de la Banda de la Societat Musical d’Alzira acompanyada per Jacques Mauger al trombó, Jens Lindemann a la trompeta i Spanish Brass. (Preu 5€)

El 7 de juliol serà el torn del Grup de Metalls de la Societat Musical Santa Cecília d’Alcàsser, una actuació gratuïta que tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de la Cultura. Clausurarà el festival la Sant Andreu Jazz Band acompanyada de “Latino” Blanco al saxo, Carlos Martín al trombó i Voro García a la trompeta a les 22.30 hores al Gran Teatre. (Preu 5€)

 

Cursos

Un altre dels pilars fonamentals del festival és la docència, per a la qual cosa es compta amb professors de renom internacional como els trompetistes: Jens Lindemann (Canadà), Luis González, Juanjo Serna i Carlos Benetó; els trompistes Miklós Nagy (Hongria), Nancy Joy (EUA), Javier Bonet i Manolo Pérez; els trombonistes Jacques Mauger (França), Alberto Urretxo, Carlos Gil i Inda Bonet; i els tubes Arnaud Boukhitine (França), Vicente López i Sergio Finca.

A més, el festival ha programat conferències com la que impartirà el professor George Foreman (EUA) sobre Jules Levy i el taller Brass-Apps, tecnología aplicada al estudio del instrumento a càrrec de Xavier Piquer.

 

Concurs de composició

El V Concurs Internacional de Composició ha rebut 41 obres. La final se celebrarà el pròxim 4 de juliol entre Deliri, Micro Tubes i Santander Oberture.

El lliurament de premis es realitzarà al concert de clausura del festival el 7 de juliol.

www.sbalz.com.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal