Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Municipi de Pantelhó a l’estat de Chiapas, Mèxic
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira destina 30.000 euros a projectes de cooperació

Les ajudes van destinades a un total de 6 projectes duts a terme per sis entitats diferents


 

 .-000403 

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat destinar 30.000 euros en ajudes al finançament de projectes de cooperació per al desenvolupament per a l’exercici 2018. Les ajudes van destinades a un total de 6 projectes duts a terme per sis entitats diferents.

Les entitats a què van dirigides estes ajudes són Mans Unides, que posarà en marxa el projecte de millora d’accés a l’aigua potable en comunitats rurals de la regió de Kara a Togo. Fase VI”; a Anima Valencia, amb el projecte de provisió de filtres ceràmics bacteriològics per a aigua de consum humà a l’aldea Santo Domingo, Chaco Paraguayo; HESED Perú amb el projecte de “Construcció i/o rehabilitació de quatre vivendes per a famílies que es troben en situació de vulnerabilitat” en el municipi de Contamana; Pau i Solidaritat amb el projecte de “Construcció de sistemes d’aigua i enfortiment de capacitats tècniques per a la millora de l’accés d’aigua i habitacional a la comunitat indígena Nuevo Progreso del municipi de Pantelhó a Mèxic; escoles solidàries amb el projecte “Millorant la sanitat escolar, guanya l’educació, millora la salut” al col•legi Nueva Jerusalén a Ixcan, Guatemala: i a Fundació ORL La Vicuña amb el projecte Hivern 2018 “Comissions médico-quirúrgiques”.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha destacat: “Hem aprovat estes ajudes dins del Fons de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament i pensem que és una bona quantia perquè les diferents entitats puguen dur endavant alguns dels seus projectes. Són projectes necessaris en els països en què es pretén actuar”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
 
.-000331
 
.-000100

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal