Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 19 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La regidoria de Serveis Públics continua amb la campanya informativa, a peu de carrer, sobre el contenidor marró per a reciclar matèria orgànica

"El reciclatge orgànic és un pilar més davant la conscienciació del perquè hem de ser cada vegada més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn"


 
._000518

Des de la Regidoria de Serveis Públics es posa en marxa una nova fase dins de la campanya de reciclatge orgànic, esta vegada a la zona del parc Pere Crespí. Recordem que inicialment ja es van realitzar en les zones del parc de l’Alquenència/carrer Gabriela Mistral, i les avingudes de Sants Patrons i Luís Suñer.

Tal com ja es va informar en les darreres actuacions, esta campanya de reciclatge orgànic és voluntària, per la qual cosa estaran al carrer informadors/educadors mediambientals, des de hui fins al 22 de juny a les zones on aniran ubicats els contenidors marrons d’orgànica, per tal d’informar de les responsabilitats i obligacions, si vols ser partícip com a voluntari de reciclatge orgànic.

Com a mostra d’agraïment al voluntariat, l’Ajuntament d’Alzira farà entrega d’un poalet marró xicotet per a reciclar al domicili, bosses biodegradables i una clau amb clauer per a poder dipositar la bossa de l’orgànic generat al nou contenidor marró ubicat als llocs habituals, al costat de la resta dels que ja utilitzem per a reciclatge, el groc, verd, blau i gris.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, destaca la gran acceptació d’esta campanya, “estem més que contents per la gran acollida que ha tingut, entre la població alzirenya, el contenidor marró. El reciclatge orgànic és un pilar més davant la conscienciació del perquè hem de ser cada vegada més aplicats a l’hora de cuidar el nostre entorn, ser responsables amb la sostenibilitat i fer de la nostra ciutat una ciutat agradable, neta, moderna i que mira cap al futur. A poc a poc, estem incorporant este contenidor marró en els diferents barris i zones de la ciutat, que en un termini de temps, acabarà implantat-se en tots els carrers”.

Si estàs interessat a ser usuari voluntari de reciclatge orgànic, pots sol•licitar informació als educadors mediambientals els dies de campanya informativa a peu de carrer, cridant al telèfon de Serveis Públics 962459259 o a través del correu electrònic [email protected].

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jose - 19/06/2018
Fernando Pascual ya he recibido el aviso para pagar la tasa de reciclaje del año en curso. Cuando te venga bien me envías tu cuenta bancaria para domiciliártelo. Un saludo campeón.

Rosa Maria de Dios - 19/06/2018
Las avenidas y calles de nuestra ciudad se están convirtiendo en un museo basurero, cinco contenedores en algunas avenidas. Pregunto ¿estamos bien de la cabeza? Que pongan uno solo y que en Ecopal pongan mas trabajadores que están en el paro y que se dediquen a reciclar. Recuerdo en mis tiempos de niña pasaba el basurero con un carro y una mula gritando ¡El basurero! sacaban la basura y al carro iba sin tanto romance de reciclar. Entre los basureros los vados y las zonas azules, tendrán que inventar un vehículo que se pliegue para guardarlo en cualquier rincón. Maremeua del señor que desequilibrio hay en el ayuntamiento.En los jubilados de la Parrilla hay un montón de basureros delante, han puesto tambien pilones verdes de plastico y solo hay un trozo para carga y descarga de los que van a descargar al bar, si vas a llevar a un anciano con dificultad para andar, tienes que estar en doble fila para que baje. Que pongan el museo de basureros al lado del bar que allí no molestaran.
D'abans - 20/06/2018
Quantes mentires i quanta pòca vergonya, dins dels contenidors vos hauríen de tirar, de la pujada de la tasa de reciclatge no's diu res, serà que no els impòrta, com paguem els bobos. Aneu-s´én al llòc on hi ha molt del color del contenidor.
Pepe - 20/06/2018
Rosa, cada dia eres més lamentable amb els teus comentaris. Tu eres la que pregona que hem de cuidar el nostre entorn, la nostra terra?? No saps que el reciclatge és vital? Països tan subdesenvolupats com Alemanya o Suècia porten quasi 20 anys amb este contenidor de residus orgànics.
Tu no has anat mai a un abocador (vertedero), no? És inhumà clavar a algú dins per a separar el fem. Escolta't el programa que ahir feren en Alzira Ràdio i aprendràs molt sobre reciclatge: http://www.ivoox.com/mare-terra-reciclatge-organic-19-06-2018-audios-mp3_rf_26613103_1.html

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal