Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Programació completa del XXX Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira 2018

Del 26 al 30 de juny


 
.-000472  

Dimarts 26 de juny de 2018 | Casa de la Cultura a les 19 hores.

MOSTRA FÍ DE CURS 2017/2018 del taller de Teatre de la Casa de la Cultura impartit per Rosana Mira.

 

Dimecres 27 de juny de 2018 | Casa de la Cultura d’11 a 13 hores

TALLER DE TEATRE I EXPRESSIÓ EMOCIONAL PER A XIQUETES I XIQUETS

Amb aquest taller aprendrem ,a través del joc , tècniques d’expressió teatral, sempre partint de la diversió i cap a l’educació en l’art de l’expressió. Impartit per Rosana Mira.Grup reduït de 12 participants. Inscripció gratuïta en la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira (962459274 – [email protected]).

 
Casa de la Cultura a les 19 hores. TEATRE FAMILIAR

Mira Rosana Proyectos Teatrales presenta EL RIU PLORÓS

Amb: Nouredine El Attab i Rosana Mira.

Un dia d’excursió Pupetes descubrix que el riu del seu poble ja no es “riu”…està trist…Les segues aigues cada vegada están més contaminades…Pupetes es fica mans a la faena, amb el seu amic Nota, i amb els amic que van trobant al camí (L’ànec, la oroneta, l’anguila…i el baladre).. faran que el riu del seu poble torne a RIU-re…per sempre.

Especial xiquetes i xiquets de 1 a 3 anys i públic familiar / Durada de 40 min. / Aforament limitat.

Entrada única de 3 €

 
Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores. TEATRE A PROP

Alarcón&Cornelles presenten DESDE EL INFIERNO

Text: Jerónimo Cornelles. Direcció: Isabel Martí. Espai sonor: David Alarcón.

Intèrprets: Rafa Alarcón i Jerónimo Cornelles.

Alarcon&Cornelles ens presenten el seu darrer espectacle junts "Desde el infierno". Un advocat i un assassí de dones en sèrie. Un pas a dos, en el qual res és el que sembla i tots dos lluiten per eixir-se'n amb la seua. Un thriller psicològic que es debat entre les ànsies de l'advocat per saber la veritat, i guanyar el judici, i els misteris del suposat assassí.

Espectacle en castellà. /Durada de 75 min. Aforament reduït.

Entrada: 8 € (reduïda: 6 €)

 

Dijous 28 de juny de 2018 | Casa de la Cultura de 10.30 a 13.30 hores

TALLER DE TEATRE PER LA INTEGRACIÓ SOCIAL

El teatre ens aporta multitud de ferramentes per a millorar les relacions socials i personals: autoestima, inteligència emocional, habilitats socials, empatia, creativitats i comunicació. El teatre ens ajuda a traure el millor de cadascú per a compartir-ho amb els demés.

Impartit per José carlos Soto (Proyecto Marsupio – Teatro Reforma).

Curs destinat a persones amb dificultats d’expressió emocional, social i relacions en general, i/o persones acompanyants, i persones amb familiars d’estes necessitats.

Edat recomanada a parir de 10 anys. Més informació i inscripcions:

[email protected], [email protected] i al 962.459.274

Mostra del resultat del taller: dijous 28 de juny a les 19 hores, en l’Auditori de la Casa de la Cultura (entrada lliure)

 
Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores. TEATRE A PROP

Compañía Viridiana Teatro (Aragón) presenta AMOR OSCURO (SONETOS)

Un espectacle escrit i dirigit per Jesús Arbués basat en los “Sonetos del Amor Oscuro” de Federico García Lorca. Repartiment: Javier García Ortega.

Al desembre de 1983, quasi 50 anys després de la seua escriptura, es van publicar, per primera vegada, els “34 sonetos d'amor oscuro”; en una edició clandestina. Com havia pogut ocórrer? Com havia sigut possible que durant mig segle estos versos, probablement els millors de Lorca, hagueren estat ocults? Esta és la història d'una ocultació, d'una sostracció, d'una vergonya. Esta és la història dels versos desapareguts d'un poeta desaparegut. Esta és una història de por i de silenci.

Durada de 55 min. Espectacle en castellà. Aforament limitat.

Entrada: 8 € (reduïda: 6 €)

 

Divendres 29 de juny de 2018 | Claustre de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores

TEATRE FAMILIAR

El Ball de San Vito presenta SOPA DE PEDRES

Tres històries que parlen amb comicitat de la fam i la misèria… així com de l’enginy que desenvolupa el poble per tal de sobreviure en temps de penúries i guerres.

Un soldat arriba a un poble assolat per la guerra i amb astúcia i poc més, aconsegueix que eixe dia tots els habitants mengen un plat calent. Un curiós conte encadenat. D’allò que succeí entre un poll, una puça i tots aquells que per allà passaren. I la història d’un pollastre que, travessant rius, boscos i muntanyes, realitza un increïble viatge per aconseguir el seu objectiu.

Espectacle còmic basat en tres contes tradicionals. Amb titelles, cançons i música en directe.

Durada de 60 min. Espectacle musical en valencià.

Entrada lliure.

 
Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores

Lapso Producciones presenta CLÁSICOS EXCÉNTRICOS

Artistes: Rafael Rivera, Antonio Campos i Rafael Campos

Direcció artística: Jorge Barroso / Direcció musical: Antonio J. Campos

Clàssics Excèntrics aborda la música clàssica des d'un punt de vista poc usual, interpretant les peces amb diferents instruments insòlits i actituds poc convencionals. Un concert que acosta la música clàssica, sense complexes ni pors, trencant la barrera del formal per a fer de l'ocasió un moment de gaudi inoblidable. Una proposta sorprenentment i summament original. Un espectacle que combina clown i música en directe en un programa universal i molt didàctic, perfecte per a tots els públics. Qui va dir que la música clàssica era avorrida?

Espectacle de Clown amb música en directe.

Entrada: 8 € (reduïda: 6 €)

 

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores. NITS A LA FRESCA

Patricia Espejo i Patricia Sornosa, presenten LAS PUTAS AMAS (de casa)

L'originalitat i el dinamisme dels seus plantejaments fan del seu humor un al•licient brillant per a veure la vida a colp de rialles. Sens dubte un espectacle imprescindible on transitar les emocions i les pors pels quals mai podries caminar si no és de mà de la rialla. Dos còmiques que et faran creure en el fictici mes que en la realitat. Patricia Espill i Patricia Sornosa són dos còmiques reconegudes a nivell nacional.

Espectacle en castellà. Aforament limitat. Entrada lliure.

 

Dissabte 30 de juny de 2018 | Gran Teatre d’Alzira a les 21 hores.

Producciones Mamarias i Eugeni Alemany presenten NO ESTEM BÉ!?

No estem bé és el nou espectacle d'humor dels actors i còmics valencians Maria Juan i Eugeni Alemany. La d'Ontinyent i el de Sueca pugen per primera vegada junts dalt l'escenari amb una funció que és una barreja entre la ficció de la comèdia teatral, la proximitat del monòleg i la improvisació amb el públic.

Un show on, com molt bé diu el títol, els dos artistes reconeixen als espectadors que no estan bé i que, per això, qualsevol cosa és possible. Fins i tot, endur-se premis, perquè No estem bé és, sobretot, un espectacle on passar-s'ho bé té premi. #NoEstemBé (però el públic, tampoc).

Espectacle en valencià.

Entrada: 8 € (reduïda: 6 €)

 

Claustre de la Casa de la Cultura a les 23.30 hores. NITS A LA FRESCA

Comedy Plan presenta TXABI FRANQUESA Y RAFA ALARCÓN

 

Txabi Franquesa

És còmic de Comedy Central i el Club de la Comèdia. Professionalment se li considera un artista polifacètic, ja que també és guionista, actor, doblador, reporter, showman i presentador. Co-dirigix i representa diverses obres de teatre i participa com actor en diversos projectes cinematogràfics de nivell.

 

Rafa Alarcón

És actor, còmic, presentador i showman valencià caracteritzat pel seu humor canalla i directe. Ha participat en reconeguts programes de TV com La que se avecina, Aida, Fisica y Quimica, Jo soy Bea, Sopa de Gansos... Un mestre del monòleg capaç de combinar un esquetx surrealista amb el stand-up més clàssic.

Aforament limitat. Entrada lliure.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 ._000524
._000534

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal