Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Onze aturats d’Alzira comencen un curs becat a l’empresa AUTAL de la mà d’IDEA

Almenys tres dels onze participants en el curs es quedaran formant part de la plantilla d’AUTAL


 
 
L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència IDEA, ha començat hui un conveni de col·laboració amb l’empresa alzirenya Autal (Automóviles Alzira, SA) per a impartir la formació de reparació de camions a 11 alumnes i propiciar la contractació de persones aturades.
En l’acte de la presentació dels 11 integrants del curs han estat presents Ivan Martínez, regidor de l’àrea; Francisco Almansa, responsable de l’empresa; i Carmen Herrero, directora d’IDEA.
Segons ha explicat Ivan Martínez: “es tracta d’una altra iniciativa pionera que hem realitzat des de l’Ajuntament per a afavorir la formació i propiciar millor oportunitats de treball a les persones aturades. Des d’IDEA es posaran els mitjans en la part teòrica, així com la selecció de les persones aturades i se’ls atorgarà una beca als participants durant els 4 mesos del curs, i per part del sector de tallers de reparació de tallers de camions s’impartirà la part pràctica i el compromís d’una inserció laboral del 20% dels alumnes. S’obri d’aquesta manera un ventall de possibilitats també per a què altres xicotetes i mitjanes empreses de la nostra ciutat puguen col·laborar amb l’ajuntament amb l’objectiu de millorar la formació, adaptar-la a les necessitats reals del nostre teixit econòmic i reduir la taxa d’atur a la nostra ciutat, que és la segona amb major reducció després de València en els últims anys”.

Per part de l’Ajuntament d’Alzira s’ha agraït el compromís social i cívic d’Autal i la seua voluntat i bona predisposició per a llançar aquest projecte innovador, així com també a les treballadores i treballadors municipals d’IDEA per la tasca de servei públic indispensable que realitzen.

E6D


 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleoEmpresas
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal