Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Le Dancing Pepa Swing Band & Black Bottom Lindy Hop actúen esta nit en el marc de la XX Mostra de Jazz al Carrer d'Alzira

La nit a la Plaça del Forn començarà amb un sopar de 'pa i porta', a partir de les 21:00 hores


 

.-000424
 
 
Le Dancing Pepa Swing Band & Black Bottom Lindy Hop

Le Dancing Pepa Swing Band és un grup d’origen valencià format per una selecció d’all-stars de la nova generació de jazzistes del territori espanyol. Actuació rere actuació van guanyant fans pertot arreu, havent participat tant a festivals de l’àmbit estatal com internacional. Fou seleccionada per a participar en The

World Jam, el combat entre bandes swing més important del món i on molts dels assistents la descriviren com a la gran sorpresa del festival, revolucionant la pista de ball amb la seua força a l’escenari i amb un repertori molt ben triat per als ballarins. Sempre a la recerca de la millor combinació del swing clàssic compta amb: Vicent Pérez (trombó), Joan Saldaña (saxo alt i soprano), Fede Crespo (trompeta), Eduard Marquina (piano i veu), Jaume Guerra (contrabaix) i José Reillo (bateria i washboard).

Black Bottom Lindy Hop és, des de desembre de 2012, una escola de balls swing formada per un grup d’amics amb un hobby comú: la música, el ball i la cultura dels anys 20, 30 i 40. La nostra activitat principal se centra en el lindy hop i el charleston, dos dels estils de ball més populars dins de la música swing. Pensar en lindy hop és remuntar-se a les comunitats afroamericanes de finals dels anys 20 en el barri novaiorqués de Harlem. El Lindy Hop és un ball que va combinar diferents estils de ball com el texas tommy, black bottom o cakewalk. De manera similar a com la música jazz va ser concebuda per a donar cabuda a diferents estils musicals, el lindy hop va permetre la fusió d’altres estils de ball.

Aljazzira Jazz Club

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000331
.-000100
.-000466
.-000260

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal