Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 1 de junio de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Demà dissabte se celebra la 31 edició del Cros Escolar d’Atletisme a Alzira

Dirigida a tots els xiquets i les xiquetes de qualsevol col•legi de la ciutat


 
 
.-000472 
 

La Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar acull demà dissabte 2 de juny el 31 Cros Escolar d’Atletisme, de 9 a 13 hores.

La citada prova esportiva està dirigida a tots els xiquets i les xiquetes de qualsevol col•legi d’Alzira. Les categories participants són infantils, alevins, benjamins femenins, benjamins masculins, prebenjamins femenins i prebenjamins masculins. Tots els xiquets/es podran disfrutar de les millores que presenta la ciutat esportiva en tots els seus espais.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha destacat que “la Ciutat Esportiva acull moltes competicions dirigides als escolars d’Alzira i el que tenim este dissabte és una bona oportunitat per a vore el treball dels més menuts dins de la disciplina de l’atletisme. Tenim unes molt bones instal•lacions esportives que sempre intentem millorar, ampliant els seus serveis, perquè es practique i fomente l’esport des de l’escola ja que són molts els seus beneficis”.


Javier Palomares, luthier de viento - Reparación, afinación y repuestos de instrumentos de viento y metal.  ._000544


La pràctica de l’esport en edat escolar implica múltiples beneficis per als nostres xiquets/es i els nostres joves:

1.- Contribuïx al manteniment d’un bon estat general de salut i ajuda a estar bé, sentir-se sa i tindre vitalitat, de manera que facilita el bon funcionament dels diferents òrgans i sistemes del cos. Amb la seua pràctica habitual s’entrena el cor, el sistema respiratori, ossi i sanguini i s’afavorix el manteniment d’un bon estat d’ànim, més fort per a afrontar els problemes i contratemps del dia a dia.

2.- Ajuda a previndre el sobrepés i l’obesitat, també en el cas dels xiquets i dels adolescents. Es considera fonamental evitar el sedentarisme i fomentar la realització dels trajectes curts, caminant o passejant.

3.- Ajuda a descansar i aconseguir una millor qualitat del somni. Afavorix la relaxació i la descàrrega de la tensió i nervis que sovint acumulen entre setmana, tant els adults com els xiquets i els adolescents.

4.- Els xiquets a través de l’esport poden adonar-se del valor i de les recompenses de l’esforç continu i de l’entrenament a mitjan i llarg termini.

5.- Aprenen que aconseguir objectius requerix una etapa d’aprenentatge, sacrificis i esforç, i se’ls ajuda a entendre que no tot és immediat ni fàcil d’aconseguir. Aprenen també que hi ha batalles que es perden, i cal ser forts per a poder afrontar-ho i coneixen de primera mà el bon sabor dels triomfs aconseguits. És una manera d’ajudar els xiquets que tenen poca tolerància a la frustració.

6.- Fer esport pot ser un canal més per a millorar l’autoestima de xiquets i adolescents que pel seu cos poden tenir problemes d’integració, per sentir-se massa alts o baixos, o grossos o prims.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal