Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de mayo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Mª Carmen Mazo Cardona i la xiqueta Nerea Pascual Aguirre, noves falleres majors de la Falla Camí-Nou

La comissió ja està totalment immersa en els actes que commemoren el seu 75 aniversari


 
.-000189

L’Associació Cultural Falla Camí-Nou ja està totalment immersa en els actes que commemoren el 75 aniversari de la fundació d’aquesta comissió fallera. I per tindre un començament redó per a aquest exercici, el passat divendres van presentar les màximes representants per a les falles 2018-2019 junt al president infantil.

En un sopar multitudinari, com ja és habitual cada divendres en el casal de la comissió Camí Nou, el recent reelegit president, José Manuel García Sanjulián, va donar a conéixer les falleres majors i el president infantil.

Per a la celebració del 75 aniversari Mª Carmen Mazo Cardona será la fallera major, que ja ens va respresentar quan vam cumplir 50 anys des de la fundació, durant l’exercici 1992-1993. En paraules de la nostra representant.

En el cas dels representants infantils la fallera major és la xiqueta Nerea Pascual Aguirre i el president infantil el xiquet Adrián Albentosa Mazo.

Esperem disfrutar amb ells del gran any que ens espera i que després de la exposició que hem gaudit a la casa de la Cultura al llarg del mes d’abril, aquest diumenge tindrem un nou acte, la carrera solidària “Corre en familia”. La recudació que es faça anirà a parar a la Fundació ADISPAC. Els dorsals es poden comprar aquest dimecres, dijous al cassal del del carrer Lepanto número 5 d’Alzira, a partir de les 20:00 hores.

Associació Cultural Falla Camí-Nou

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

._000506                              



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal