Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El servici de Whatsapp de la Regidoria de Serveis Públics rep 587 missatges en el primer trimestre de 2018

Tots han tingut resposta i el 96.80% van ser resolts


 
 
.-000295  

Incidències relacionades amb diferents assumptes com electricitat, neteja, transport urbà, parcs, jardins i manteniment de la via pública, entre d’altres, són les principals incidències que la ciutadania ha comunicat a la Regidoria de Serveis Públics, mitjançant la nova aplicació de Whatsapp que va començar a ser operativa al setembre de 2017.

Amb un balanç de 587 missatges, alguns amb més d’una incidència, tots han tingut resposta i amb una resolució del 96.80%. Els més habituals són els relacionats amb l’electricitat, la neteja i serveis públics.

Cal recordar que este servici de Whatsapp, a través del número de telèfon 674.761.544, està disponible les 24 hores dels 365 dies de l’any amb un horari de resposta de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els missatges que s’intercanvien entre l’Ajuntament i cada ciutadà seran estrictament privats, ja que no estan basats en la utilització de grups o llistes de difusió.


Eureka Centre d’Estudis Academia especializada en clases de refuerzo para todos los niveles (primaria, secundaria y bachiller) y de todas las asignaturas.   ._000531 


El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, declara que “este nou servei que incorporàrem fa uns mesos està sent de molta utilitat. Els ciutadans ens han donat una bona resposta i la seua col•laboració fa més fàcil la tasca. Fem una reflexió molt positiva en vore que en els tres primers mesos de l’any quasi 600 incidències han sigut ateses en el nostre departament. Entre tots millorem la nostra ciutat, i per descomptat, convide a tots els veïns i veïnes a continuar utilitzant este nou servici de Whatsapp fent-nos aplegar tot allò que consideren oportú. Continuarem treballant perquè este departament siga una de les ferramentes bàsiques de comunicació amb el ciutadà”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 .-000444   

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Atleta - 27/04/2018
Uiiii!! Quina mala sort tinc. Fa més de dos mesos que vaig escriure i encara no ho han solucionat el meu problema (qualificat pels tècnics competents com a PERILL).

Paciència.
Juan Garcia - 27/04/2018
Es una magnifica idea, ami me han solucionat tres problemes que els he comunicat. Enhorabona per estes iniciatives.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal