Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira millora l’accessibilitat de les xarxes públiques WIFI

Es pot accedir només introduint nom, cognom i el seu número de telèfon mòbil, on rebrà un SMS de confirmació amb la clau assignada a l’usuari, vàlida per a totes les zones WIFI durant 3 mesos


 
 
.-000462
 

Alzira compta amb tres punts lliures de senyal WIFI, “WIFI_Ayto_Publica”, en diferents zones de la ciutat, com són la plaça Major, plaça de les Lletres Valencianes i, a hores d’ara també en l’oficina de La Clau, a les quals es podia accedir amb nom d’usuari i contrasenya, havent-se registrar anteriorment o registrant-se seguint les instruccions i passos que apareixien al seu dispositiu.

Des de la Regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana s’ha estat treballant per agilitzar i millorar l’accés a les xarxes públiques WIFI, de tal manera que actualment es pot accedir només introduint nom, cognom i el seu número de telèfon mòbil, on rebrà un SMS de confirmació amb la clau assignada a l’usuari titular (telèfon mòbil), que serà vàlida per a totes les zones amb senyal “WIFI_Ayto_Publica”.

Les credencials (telèfon mòbil i contrasenya) expiraran als 3 mesos, per tant, cada 90 dies haurà de realitzar un nou registre.

La regidora de Transparència i Participació Ciutadana, Inma Onrubia, valora molt tot el treball que es realitza des del seu departament, amb un gran equip de professionals. “Alzira és una ciutat que avança cap la modernitat i camina de la mà de les tecnologies per millorar la vida dels ciutadans”.

Onrubia destaca també que “és important que Alzira siga una ciutat avançada, moderna i avantguardista, i per això mateix des de l’Ajuntament hem de posar tots els mitjans al nostre abast per apropar a la ciutadania les ferramentes i avantatges de què disposem, per tal que els usuaris realitzen les gestions competents dels organismes públics de manera més còmoda i àgil possible. A hores d’ara tenim tres zones obertes amb senyal WIFI, en la plaça Major, plaça de les Lletres Valencianes i en l’oficina de La Clau, i avancem que en breu està previst ampliar la xarxa WIFI en més punts de la ciutat, per donar servici a més usuaris”.  

 
 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Veí - 26/04/2018
Home i en altres zones importants com l'ajuntament o la plaça del Regne no hi ha cobertura!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal