Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de abril de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons Pep Carreres, els últims incendis de canyars al terme d’Alzira s’han produït perquè algú s’ha votat la prohibició de cremes

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient aprofita per fer una crida a la responsabilitat i que estos incendis no es tornen a produir


 

 

Després de que el sector agrari d'Alzira manifestarà la seua preocupació per la reiteració d'incendis en les últimes setmanes en els canyars situats en el marge del riu Verd, des del diari El Seis Doble ens hem posat en contacte amb el regidor d’Agricultaura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira Pep Carreres.

Els dos últims incendis han sigut voraços a causa del fort vent que va dificultar en gran mesura la tasca dels bombers.
El foc va afectar terres de cultiu adjacents cremant quasi un centenar d'arbres fruiters, sistemes de reg per degoteig i a un número considerable de metres quadrats de camps particulars. Les zones més afectades en els marges del riu Verd han sigut les situades al costat de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) i en la denominada partida de Ràfol.
“El que queda clar es que algú s’ha votat la prohibició de cremes en estes dates”, assegura el regidor. “Quan des de les institucions avisem de la prohibició de fer cremes es perquè sabem que casos com el que ha passat es poden produir, cal tindre en compte les prohibicions i les previsions”, remarca Carreres.
El regidor matisa que la neteja dels rius i dels barrancs és competència de la Confederació Hidrogràfica i que en l’últim plenari es va acordar sol·licitar a la CHX la neteja de tots els barrancs del terme municipal.
“Nosaltres, des de l’Ajuntament, destinem part dels recursos que arriben des de l’Estat a la neteja dels principals barrancs que es troben en pitjors condicions, reclamem una vegada més que es facen tots els esforços possible per a mantindre nets els barrancs”, sol·licita el regidor.

E6D

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

D'abans - 06/04/2018
On estàn el guardes, matarile, rile, rile,on estàn els guardes matarile, lilerón? Fa anys que no veig a cap pel terme, en atres llòcs sí. Deuríen de controlar i vigilar el terme que per aixó estàn. Açí en este terme fa cada ú lo que vol i no hi ha ningú quels diga res. Aixina anem.
Llaurador - 08/04/2018
El Pep. Aquest xicot no té preu.
Hauria de ser ministre o president o rei o el amo.

-De medi ambient; prohibir les cremes agrícoles i qualsevol tipus de cremes durant tot el any. Els fallers triturarien la falla. Prohibir el foc encara que siga el de dins dels motors així, sense foc, com en l'edat de pedra no tindríem problemes d'incendis. Ja em veig gent venent misteres de contraban. La llei seca ara serà la llei sense foc.

-De foment; manera de reduir la sinistralitat, prohibir a la gent eixir de casa. Prohibir la circulació per dins de les ciutats. Prohibir les bicicletes , els cotxes i tots els vehicles.

-De sanitat; perquè la gent no caiga malalta, prohibir eixir de casa o prohibir circular sense escafandres. Prohibir que acudisquen als hospitals així ningú es mor en l'hospital. Prohibir la compra i venda de begudes alcohòliques i tabac.

-De turisme; prohibir als residents eixir del país perquè facen turisme ací. (Aixó li ho ha copiat el Trump, Espanya per als espanyols.)

-D'urbanisme; prohibir a la gent comprar o vendre ciment. Prohibir a la gent ser obrers.

-D'hisenda, prohibir que la gent tinga direnrs, tot per a hisenda.

- D'educació; Prohibir als alumnes fer maldats baix pena de multa. Prohibir als mestres eixir de l'escola. Prohibir deixar de seguir el llibre i permetre a tots denunciar l'incumpliment de la prohibició.

-D'exteriors; Prohibir l'entrada de gent que no siga del país. Permetre la independència de qualsevol. Prohibir l'estat. Prohibir l'opinió dels altres. Prohibir la lliure expressió i la llibertat de premsa.

No té preu. Crec que Rajoy esta considerant posar-ho en el lloc de Cifuentes o en el seu.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal