Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Este matí s’ha presentat la campanya 'Tinguem la festa en pau'

Dissabte 17 de març s’instal•larà un punt d’informació amb photocall a la Plaça Major on es repartirà material de la campanya


 

._000534

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, han presentat, este matí, la campanya que es durà a terme durant les falles titulada Tinguem la festa en pau. Una campanya organitzada des de les regidories de Polítiques d’Igualtat i Joventut, i que compta amb la col•laboració de la Junta Local Fallera. Per això a l’acte també ha assistit el regidor de Joventut, Albert Furió, el president de la JLF, Jaume Bohigues i el vicepresident de Cultura, Lluis Gisbert.

Amb esta campanya es vol manifestar el rebuig a qualsevol tipus de violència masclista i es proposa fer de la ciutat un espai lliure d’agressions sexistes en festes. El moviment Alerta Feminista prengué la iniciativa en 2017 i encetà una campanya que ha servit perquè les administracions públiques incloguen este tipus d’accions dirigides a eradicar el masclisme i qualsevol tipus d’agressió cap a les dones. L’Ajuntament d’Alzira fa seua també esta campanya

Gómez ha destacat: “Volem fer d’Alzira una ciutat igualitària i lliure de violències i, per això, considerem que campanyes com la que hui presentem són molt importants. Una campanya d’igualtat que ja es va iniciar el 9 d’octubre i que estarà present en qualsevol festa que se celebre a la nostra Ciutat. Volem unes festes lliures d’agressions sexistes. Volem igualtat i respecte. Volem unes festes en pau”. Ha afegit: “Agraïm la col•laboració de Junta Local Fallera que mou a molta gent i a les 35 comissions de la Ciutat per arribar a tota la població fallera i a tots aquells que visiten els seus caus fallers durant estos dies festius”.

Mir ha manifestat “la importància d’incidir en este aspecte en una de les festes per excel•lència de la nostra ciutat, com són les falles. A més, considerem que amb estes campanyes fem una prevenció necessària i una tasca de conscienciació que és clau”.

Les accions de la campanya consten de:

- distribució de 57.500 gots amb imatge impresa a les comissions falleres

- distribució de 400 cartells per la ciutat i les comissions

- distribució de 800 enganxines al sòl dels carrers de la ciutat

- distribució de 3.000 pamflets amb informació per identificar quan s’està patint una agressió sexista, indicadors per identificar quan s’està tenint un comportament sexista i recomanacions per actuar en cas d’haver patit una agressió

- 300 xapes
- 5.000 enganxines
- 5.000 polseres

A més, dissabte 17 de març, durant el matí, a la plaça Major s’instal•larà un punt informatiu i de conscienciació amb un photocall amb cartells reivindicatius. Els fallers, falleres i qualsevol persona d’Alzira o visitant de la ciutat podrà acostar-se fins el photocall a fer-se fotos amb les bafarades amb missatges com “Tinguem la festa en pau”, “Jo respecte”, “No és No”, “Res justifica una agressió”, “Stop violències masclistes”, “Stop masclismes” i “Del meu cos mane jo”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal