Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Coordinadora Local per la Dignitat de les Pensions prepara una nova concentració a Alzira

El dijous 15 de març, a partir de les 12:00 hores, front a l’Ajuntament d’Alzira


 

._000538

La Coordinadora valora molt positivament les manifestacions celebrades en desenes de ciutats i pobles de l'estat. Milers de persones han pres els carrers per a exigir al govern unes pensions dignes.
Exigim al govern, entre altres aspectes, una garantia constitucional amb mandat executiu que arreplegue el dret a unes pensions dignes i la necessitat que tots els anys es contemplen les mateixes en els Pressupostos Generals de l'Estat.
La Coordinadora desitja agrair a tod@s les persona i a les organitzacions socials i polítiques el suport prestat en la convocatòria.
Anem a seguir pressionant en la negociació i en els carrers fins a aconseguir les nostres justes reivindicacions demandades en la taula reivindicativa. Denunciem l'última agressió del govern als pensionistes amenaçant amb la seua tradicional pujada del 0,25% quan la inflació prevista és de l'1,2% l'any 2017.
Considerem inadmissible que el govern salve negocis privats que beneficien a uns pocs amb milers de milions d'euros, autopistes recentment, bancs, etc., es protegisca a les elèctriques amb pujades de més del 40%, i no obstant açò s'abandone a 7 de cada 10 dones pensionistes amb pensions inferiors al SMI.
Des de la Coordinadora, fem una crida a la unitat d'acció de tots els col·lectius de pensionistes i de les diferents forces sindicals i polítiques per a revertir la situació actual i acabar amb les retallades de drets socials i econòmics que pateixen els actuals i futurs pensionistes.

També fem una crida a tota la joventut i a les persones en edat laboral perquè recolzen la nostra concentració i així puguem donar una resposta ferma i unitària, des del carrer. 

Coordinadora Local Per la Dignitat de les Pensions

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000373
  
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialColectivos y AgrupacionesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal