Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 8 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 María José Castillo Estrelles rep la Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira 2018

"Per haver sigut la primera dona en accedir al Cos de Músiques Militars en un moment històric en el qual eixe fet suposava en sí mateix trencar barreres, com a mínim socials i culturals"


 
 
.-000295  

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, imposaren ahir de vesprada la Insígnia de la Igualtat 2018 a María José Castillo, en un acte celebrat al Saló Plenari de l’Ajuntament.

La Junta de Govern, a proposta unànime de la Comissió Interdepartamental per a la Política d’Igualtat Municipal (COPIM) de l’Ajuntament d’Alzira, va acordar que la Insígnia de la Igualtat de 2018 fóra per a María José Castillo Estrelles, per haver sigut la primera dona en accedir al Cos de Músiques Militars en un moment històric en el qual eixe fet suposava en sí mateix trencar barreres, com a mínim socials i culturals, en el camí cap a la igualtat.

Maria José Castillo va rebre la Insígnia d’Igualtat en un acte molt emotiu que va comptar amb l’actuació del quintet Casablanca que, amb música en directe, es va encarregar d’encetar l’acte. A més, l’acompanyaren molts familiars i amics que no es van voler perdre este sentit homenatge, com també la tècnica de igualtat de l’Ajuntament tècnica i altres membres de la Corporació Municipal.

Gómez va destacar a la seua intervenció “la importància de persones com María José, que han fet tant per les dones en àmbits destinats tradicionalment per als homes. És una dona valenta i necessitem moltes més dones com ella, que siguen un referent tant el 8 de març com la resta de dies. La seua tasca continuada és una bona mostra que cal lluitar sense cessar per arribar fins el que cadascú vol aconseguir; no és fàcil arribar però més fàcil és quedar-se quiet sense fer res. Amb dones com l’homenatjada d’enguany el món va molt millor. La meua més sincera enhorabona per haver aconseguit tot el que has aconseguit i, també, per dur el nom d’Alzira fins on l’has dut”.

Recordem que la Insígnia d’Igualtat de l’Ajuntament és una distinció que es concedix amb motiu del 8 de març, Dia Internacional pels Drets de les Dones, com a reconeixement a una dona, un home, una associació o una institució que per la seua trajectòria s’haja distingit pel foment de la igualtat de dones i homes, per la lluita contra les discriminacions per motiu de sexe i per fer efectiva la igualtat. Així com per promoure la participació de les dones en qualsevol àmbit, per la seua significativa aportació en l’eradicació dels estereotips sexistes; en definitiva, per haver contribuït de manera destacada a la construcció d’un món més igualitari.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

                            
.-000474                                                  .-000132                                                    .-000130              





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal