Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera demana una auditoria de la gestió de Ribera Salud al Departament de La Ribera

"És un fet evident, denunciat per sindicats i treballadors, la inacció de manteniment i falta de reposició tant de material com d’infraestructures per part de Ribera Salud en els darrers divuit mesos"


 

 ._000518

A poc menys d’un mes perquè finalitze el contracte de prestació del servei de la Sanitat Pública de la comarca, Ribera Salud -després de múltiples accions judicials- ha hagut de reconèixer definitivament que el negoci s’ha acabat. Temps i diners que s’han malgastat per l’obcecació de l’empresa en no perdre els sucosos dividends.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de La Ribera volem manifestar el nostre suport a tot aquest procés dut a terme per la Conselleria a la vegada que alertar sobre les accions d’efecte retardat que poden aparéixer després de l’1 d’abril.

És un fet evident, denunciat per sindicats i treballadors, la inacció de manteniment i falta de reposició tant de material com d’infraestructures per part de Ribera Salud en els darrers divuit mesos. Però, són ben preocupants les noves justificacions efectuades per aquest lobby sanitari davant el Tribunal Superior de Justícia en el sentit que no arribarà a temps la posada en funcionament de les noves aplicacions informàtiques i que a partir de l’1 d’abril deixaran de funcionar. D’una afirmació com aquesta es pot traduir en què l’apagament informàtic es pot produir en tot el Departament de La Ribera per l’opaca col·laboració de l’empresa que acaba el contracte en no facilitar a la Conselleria una transició ordenada i tranquil·la en la transmissió de totes les aplicacions informàtiques que han estat durant vint anys gestionant al seu criteri.

Una informació clínica en les entranyes del sistema informàtic de Ribera Salud de més de 250.000 ciutadans i ciutadanes que, evidentment, no éscde la seua propietat, que té una especial protecció legal i que és la garantia de la continuació de l’atenció sanitària del Departament.

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de La Ribera entenem que no es pot produir una ruptura, per altra part anunciada, de la informació sensible que encara gestiona Ribera Salud i esperem que no s’hagen de lamentar situacions com les que es desprenen de la seua justificació.

Per altra part, esperem també que la fiança que ha d’estar dipositada per l’empresa per fer-se càrrec de possibles inaccions en el manteniment i la reposició dels aparells més obsolets siga suficient i no es culpabilitze a la Conselleria del deteriorament al cap de tres mesos de la gestió directa per haver deixat l’empresa de complir en la seua obligació de tindre les instal·lacions i materials al dia.

En eixe sentit ens sumem a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del País Valencià i demanem conèixer la realitat de l’auditoria de l’estat actual de les instal·lacions i equipaments sanitaris, així com les llistes d’espera tant en consultes d’especialistes com en Atenció Primària, les demores quirúrgiques, reingressos per altes precipitades, mortalitat intrahospitalària i altres indicadors sanitaris per saber la realitat de l’estat de salut actual del departament. Una auditoria necessària per a saber com ha deixat el Departament i Hospital de La Ribera l’empresa que l’ha gestionat tants anys, la majoria sense el necessari control públic. 

Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

                              
 .-000003                                                         .-000004                                             ._000511



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alex - 02/03/2018
Esperad sentados, no os la van a dar ya que significaría mostrar en qué han gastado verdaderamente nuestro dinero. PD: Cuanto cuesta pintar un autobús? No habría sido mejor invertir NUESTRO dinero en médicos y no en propaganda del hospital?
Calvo - 02/03/2018
"Difamar és gratuït"
Llaurador - 02/03/2018
Autobus rojo puente rojo a juego.
Ufff. Con ese gasto si que estoy de acuerdo. Y los bancos pintados de colorines. La gente se pega por sentarse en ellos. Y los casilicios las macetas de colores. Para eso les votamos. No para reducir el paro que ha subido, en contra de lo que pasa en el resto del país. No para resolver el problema de la rotonda por la mañana. Mas arbolitos donde no toca para que rompan las aceras. Ese es el legado de esta gran gente que se quiere llamar de izquierdas.
Si esta Alzira más mona que nunca¡¡¡¡¡
El señor Pascual ha dejado huella. Eso seguro.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal