Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 1 de marzo de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Les associacions de veïns i l’Ajuntament d’Alzira planten 85 arbres i 60 murtes amb les activitats dedicades al mes de l’arbre

"Amb les activitats realitzades durant el mes de l’arbre hem comprovat que la ciutadania és conscient de la importància de la conservació d'arbres d’espècies autòctones"


 
 
 ._000496 
 

Febrer ha sigut el mes de l’arbre per a les associacions de veïns de la ciutat que,junt amb les regidories de Gestió Urbanística i de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alzira,han realitzat diverses activitats per a plantar moreres i murtes per diferents barris de la ciutat. Una celebració que es realitza des de fa alguns anys i que dóna l’oportunitat d’ampliar l’arbratge en el nucli urbà.

Cada dissabte durant el mes de febrer les l'associacions de veïns del Racó, les Basses, Balcó de la Ribera i Nova Alziraamb la col•laboració de l’associació Amics del Murta, la directora del CPC, Ana Iborra, voluntaris de Protecció Civil, treballadors de l’empresa Talher, cooperativa ALZICOOP i la tècnica de zones Verdes de l'Ajuntament d'Alzira han aconseguit plantar un total de 85 arbres i 60 murtes, en diferents ubicacions de la ciutat.

Un dels actes més emotius viscuts durant la celebració del mes de l’arbre va ocórrer el dia 17, ja que a petició de l'AAVV del Racó, es va plantar un arbre en record de Nacho Barberá, jugador del cadet de la UD Alzira que ens va deixar fa tan sols unes setmanes. Nacho era veí de la urbanització del Racó i en la seua memòria s'ha plantat una xicranda.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, i InmaOnrubia, regidora de Participació Ciutadana, han transmés el seu agraïment a tots els que, d’una manera o altra, han participat cada dissabte en les activitats dedicades al mes de l’arbre.

Fernando Pascual destaca que“amb les activitats realitzades durant el mes de l’arbre hem comprovat que la ciutadania és conscient de la importància de la conservació d'arbres d’espècies autòctones, i els veïns i veïnes s’han implicat a fons cada setmana. Ampliar la vegetaciódins del nucli urbà suma en pro dela qualitat de vida dels humans a les ciutats. La participació ciutadana és primordial per a fomentar la implicació i conscienciació pel bé del nostre entorn, i per tal raó continuarem treballant en esta direcció”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 

.-000100
.-000466
.-000260

.-000048



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Llaurador - 01/03/2018
Por cada árbol plantado dos parados más en el municipio.
Las familias de los nuevos parados deben estar encantadas con los árboles... imagino.
Gracias , gracias gracias triple coalición de izquierdas.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal