Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 16 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 'En 2018 invertirem més de 2,6 milions d'euros per a fer més accessibles i modernitzar els polígons de la Ribera'

Les àrees industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa tindran serveis contra incendis, leds, major seguretat i fibra òptica


 

 ._000527

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat  a Alzira que l'IVACE “invertirà enguany més de 2,6 milions d'euros en ajudes directes per a millorar i fer més accessibles els polígons industrials de les comarques de La Ribera Alta i La Ribera Baixa”.

“Els polígons industrials del nostre territori- ha explicat- són un instrument dinamitzador de l'economia i dels sectors productius”. En aquest sentit, ha ressaltat la importància de modernitzar-los i fer-los més atractius per a la instal·lació d'empreses que generen llocs de treball.

Climent s'ha manifestat així a Alzira en una jornada informativa en la qual el conseller, la directora general de l'IVACE, Júlia Company, i tècnics de l'IVACE han explicat als alcaldes i empresaris dels municipis de La Ribera Alta i La Ribera Baixa els detalls i principals línies d'actuació de la convocatòria d'ajudes de l'IVACE 2018 i 2019 destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures als polígons industrials de la Comunitat. A l'encontre ha participat també l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez.

En la seua intervenció, el conseller ha destacat que l'IVACE “posa a l'abast d'aquestes comarques una ordre d'ajudes perquè puguen realitzar projectes d'inversió als polígons industrials” i ha animat als ajuntaments a sol·licitar les ajudes que es publicaran pròximament al DOGV.

 

Principals actuacions i termini

En aquesta jornada s'han detallat les principals actuacions que subvencionarà l'IVACE als polígons industrials de La Ribera Alta i La Ribera Baixa que són entre altres l'obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través  de CCTV connectat a la Policia Local, implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, millora de l'enllumenat públic amb leds, generació d'energia renovable o instal·lació de serveis contra incendis.

A més, es contempla la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la dotació de nous vials i nous accessos, subministre de gas i la implantació d'ecoparc.

També s'ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d'ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s'efectue en 2018.

En aquest sentit, el conseller ha anunciat que la previsió d'inversió en la Ribera Alta i La Ribera Baixa per a l'exercici 2019 serà de 3 milions d'euros.

El termini per a presentar les sol·licituds d’ajuda serà des del 5 de març fins al 6 d'abril de 2018.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000331
.-000100
.-000260

.-000048



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal