Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 7 de febrero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

  Col·lecció exclusiva d’imants per a recordar l’exposició ‘Memòria de la modernitat’

Amb una tirada de 200 exemplars de cada una de les quatre imatges escollides


 
._000515 
La Regidoria de Patrimoni Cultural ha confeccionat quatre imans, amb la reproducció d'imatges dels quadres de la Diputació exposats al MUMA, amb motiu de la mostra “Memòria de la modernitat”, que va ser inaugurada pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, el passat 2 de novembre, i que es podrà visitar fins el 4 de març.

L’edició del imans, amb una tirada de  200 exemplars de cada una de les quatre imatges escollides, té com a finalitat que els visitants que ho desitgen puguen adquirir-los com a elements recordatoris de la visita, per a la decoració o simplement com a peça de col·leccionisme, així com per a obsequiar.

Dites representacions estan sent  molt apreciades pels visitants:  “El Tribunal de les Aigües”, de Bernardo Ferrandiz; “El rey Don Jaime entrega la espada a su hijo”, d’Ignacio Pinazo; i el  “Xiquet de la bola” i el “Crit del Palleter”, de Joaquin Sorolla.

Miguel Angel Gil de Digital Flash, ha sigut l'encarregat de la confecció dels imans utilitzant la tècnica de sublimació. Es poden adquirir al MUMA al preu de quatre per peça.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, animà a totes i tots els que encara no han visitat l'exposició a fer-ho, ja que estem a tant sols un mes de que es clausure. 

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 ._000518
 
 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes PlásticasGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal