Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
lunes, 29 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Carta oberta del Grup de Danses d'Alzira a l'alcalde Diego Gómez

"Seguim a l'espera d'una comunicació per la seua part per a resoldre els dubtes i mantindre les conversacions que siguen necessàries"


 

 .-000271

Estimat senyor Alcalde i departament de Cultura del nostre excel•lentíssim Ajuntament, com a Grup de Danses d'Alzira preguem que prenga nota del correu electrònic correcte de la nostra associació, ja que pensem que l'ha de tindre malament, com que no hem rebut ni la invitació al Centenari del Pont de Ferro, que vosté va dir enviada, ni la notificació de la reunió que volia mantenir amb nosaltres per donar-nos les respostes demanades. El correu correcte és: "[email protected]"

Hem llegit per premsa les seues manifestacions el plenari municipal, per la qual cosa, al mateix temps que li remetem aquesta carta a vosté, ho fem també als mitjans de comunicació perquè es faça publica i puga llegir-ho tot aquell que estiga interessat.

Al comentari que nosaltres no teníem els mitjans per fer aquesta representació volem dir-li que si teníem aquests mitjans per fer el calendari municipal de l'any 2013, així com per a les actuacions on fem canvis de vestuari (roba de feina, roba de gala, ...). De tota manera, en cas de no trobar-la adequada per part de vostés, també tenim els contactes i recursos per proveir-nos del que fos necessari.

Hem pogut representar al nostre poble en innumerables ocasions, tant en àmbit nacional com internacional i se'ns considerà aptes, tant és així que se'ns va fer entrega d'una bandera del nostre municipi, que lluïm per tot arreu amb molt d'orgull. Clar exemple d'açò és la confiança que ha depositat, un any més, el departament de turisme en nosaltres per tal de representar la nostra ciutat en FITUR.

I, si es donara el cas que en alguna situació ens verem incapaços de fer front al que se'ns demana, comptem amb gran quantitat d'amics i col•laboradors que haveren estat encantats de sumar-se a tal esdeveniment de manera totalment desinteressada, com han fet sempre que els hem necessitat.

Tot açò havera quedat clar si haveren tingut la delicadesa de convocar una reunió amb nosaltres per preguntar-nos. I li recordem que, per evitar molèsties, estem sempre a la seua disposició a colp de telèfon, per resoldre qualsevol dubte que pogueren tindre.

Seguim a l'espera d'una comunicació per la seua part per a resoldre els dubtes i mantindre les conversacions que siguen necessàries.

Grup de Danses d'Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialColectivos y Agrupaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Vecino - 29/01/2018
Estos parecen el hada a la que no invitan al bautizo de la Bella Durmiente y se enfada por ello.
De todo hay - 30/01/2018
Buenos días. Viejo, creo que no entendiste el artículo. No están enfadados porque no les invitatran (que también están), lo que les ha molestado es la manera de actuar del alcalde y sus compinches. Como viene siendo costumbre (pregunten en La Purisima), hacen lo que se les viene en gana y luego mienten descaradamente sin ningún tipo de pudor. Estos mas qu TRIpartirto son TRIleros.
Miguel - 30/01/2018
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
D'abans - 30/01/2018
Es que no sabeu ballar sardanes, vos ho tenen que dir tot.
Miquel - 31/01/2018
Hi ha molts alzirenys i alzirenyes que ballen danses populars i no ho fan al grup de danses d´Alzira, entre ells grans i reconeguts balladors al nostre poble. Un exemple es la foto que acompanya a aquest escrit, tots els qui apareixen son d´Alzira i que en conste cap pertany al grup de danses, i porten més de 10 anys traguen el ball de les valencianes a la processó de la nostra Patrona.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal