Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 16 de enero de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala comença l’any amb victòria davant l’Alboraya (3-4)

Els de Braulio Correal seguixen líders amb 36 punts, quatre més que el Mislata que és segon


 

._000522

La Tercera Divisió de futbol sala ja ha tornat després de les vacances nadalenques. L'Alzira Futbol Salaha començat el 2018 amb una ajustada victòria davant l’Alboraya per 3 gols a 4. Josep Navarro ‘Xusi’, Cristian Araiz, per partida doble, i Luis Moreno feren els gols del conjunt riberenc, què continua liderant la classificació a quatre punts del segon, el Mislata.

Els locals foren els encarregats d’obrir el marcador de falta quan s’arribava al minut 10 d’encontre. Però l’avantatge fou anul·lat immediatament per Cristian Araiz, encarregat de posar les taules en la següent jugada. Amb dues accions a baló parat, l'Alzira va fer dues dianes. El partit se n’anà al descans amb 1-3 en el marcador.

En la segona meitat, l’Alboraya no es va rendir. Civera, en primer lloc, i després José Muñoz igualaren el partit. Amb l’empat, els locals anaren a més, començaren a deixar pinzellades de domini. Però l'Alzira va tallar prompte eixa situació. Més si cap, amb el gol de Luis Moreno a cinc minuts del final.

L'Alzira FS es queda una setmana més com a líder del grup XIV de Tercera Divisió, quatre punts per davant del Mislata. La pròxima jornada els riberencs rebran al Maristas, filial del Llevant de la Lliga Nacional. 

Alzira Futbol Sala
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000427 
 
.-000228
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal