Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Associació Cultural Falla Plaça Malva convoca el III Concurs de Corals Infantils Ciutat d’Alzira

L’actuació dels cors infantils tindrà lloc el 22 de febrer de 2018, dijous, al Gran Teatre d’Alzira


 
._000479  

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva convoca el III Concurs de Cors Infantils Falla Malva – Ciutat d’Alzira, amb el suport i el patrocini de les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alzira i la col·laboració de Sentir Aula Suzuki i de la Societat Musical d’Alzira. Es tracta d’una iniciativa que s’afegeix a la llarga trajectòria d’activitats culturals que la nostra associació organitza i gestiona des de fa ja molts anys i que demostra, una vegada més, el nostre compromís amb la cultura i les tradicions del poble valencià: una cultura i unes tradicions que es consoliden i innoven des de l’educació.

Per això, sabedors de la importància que té la música en el folklore i en la vida social dels valencians i de les valencianes –present també al món de la festa fallera–, hem considerat oportú, davant l’èxit aconseguit l’any passat, donar continuïtat al concurs de cors infantils. Un concurs que té per objectiu fomentar la música vocal a les escoles, estimulant tant la creació de cors escolars com la difusió d’aquells cors ja existents als centres educatius de la nostra comarca.

Volem, tal com fem amb els nostres concursos de Narrativa Infantil i Juvenil i de Poesia Infantil, donar suport al treball exemplar del professorat de música que fa una la tasca encomiable per promoure l’educació musical de l’alumnat: un treball molt sovint callat i invisible més enllà de les aules, però que mereix, sens dubte, ser valorat i recompensat. I, per això mateix, estem segurs que la nostra aposta tindrà de nou una acollida favorable, perquè, amb la convocatòria del Segon Concurs Cors Infantils Falla Malva, els estem oferint una via de difusió i de presència social que servirà també perquè els xiquets i les xiquetes s’ho passen bé cantant i aprenent.  

Esperem, amb il·lusió, que la convocatòria aprofite per a descobrir les inquietuds musicals futures de molts dels participants. Si així fóra, nosaltres ens sentiríem més que satisfets.

 
Data, lloc i horari

L’actuació dels cors infantils tindrà lloc el 22 de febrerde 2018, dijous, al Gran Teatre d’Alzira, a les 18.30 hores. No obstant això, els cors participants s’hauran de presentar, almenys, mitja hora abans (a les 18 h.) per organitzar l’acte millor.

 
Participants

Podran participar tots els cors dels centres escolars d’Educació Primària de la Ribera, sempre que el nombre de components del cor no siga inferior a setze.

 
Tema

Tots els cors inscrits hauran d’interpretar dues cançons. Una obligada i una altra de lliure elecció.

La cançó obligada s’interpretarà «a capella» –és a dir, sense instruments– i segons la partitura oficial facilitada per l’organització.

La cançó obligada seleccionada per l’organització del III Concurs de Cors Infantils Falla Malva – Ciutat d’Alzira és: Ja plora el xic.

La cançó de lliure elecció es podrà acompanyar amb els instruments que es consideren necessaris sempre que siguen tocats per el mateix alumnat del cor.

 
Inscripcions

 Les inscripcions es presentaran a l’adreça electrònica següent: [email protected]

El termini de les inscripcions finalitzarà el dia 2de febrer de 2018, si abans no s’ha aconseguit el nombre màxim de cors participants.

Per tant, l’admissió dels cors presentats es farà per rigorós ordre de presentació, perquè no podran participar més de cinc cors escolars.

Els cors que s’inscriguen en el concurs hauran d’omplir la butlleta adjunta.

 
Actuacions

L’actuació dels cors es farà en el lloc, dia i hora indicat a la base 1 i l’ordre d’intervenció dels cors es farà per sorteig, sorteig del qual se n’encarregarà l’organització.

 
Jurat

Hi haurà un jurat format per personalitats del món de la música, presidit per la persona representant de l’Ajuntament d’Alzira. La seua decisió serà inapel·lable.

 
Premis

Es concediran els premis següents:

Primer premi: 300 € i diploma.

Segon premi:   200 € i diploma.

Tercer premi: 100 € i diploma.

També hi haurà un obsequi de Sentir Aula Suzuki per a les escolesparticipants, no premiades.
 

Disposició final

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’estes bases. Qualsevol discrepància o interpretació serà resolta pel jurat i la resolució que en faça serà inapel·lable.

 

Organitza

Associació Cultural Falla Plaça Malva

 

Patrocina

Ajuntament d’Alzira. Regidories de Cultura i Educació

 

Col·laboren

Sentir Aula Suzuki

Societat Musical d’Alzira

Falla Plaça de la Malva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000473
.-000466
.-000291
.-000342 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal