Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

 Concert de nadales a càrrec del CEIP Alborxí, com una activitat més de la Setmana Solidaria

Amb la participació d'Infantil, 1er i 2n de Primària i el Cor del “CEIP Alborxí”


 

 

._000506

 

El col·legi Alborxí ha organitzat, per quart any consecutiu, el “Concert de Nadales” com una activitat més de la Setmana Solidària. Una setmana en la qual s'ha arreplegat menjar, roba i productes d'higiene personal per a Càritas; una setmana on  també ha tingut lloc un esmorzar i una fira solidària, a més de l'arbre solidari que ha servit per a arreplegar donatius per a PROSUB I ADISPAC (Centre Ocupacional de la Ribera).

Ahir el nostre cor va cantar, per primera vegada, a la residència Bonestar de Simat de la Valldigna i hui ho hem fet ací, en este marc de l'església Santa Caterina amb un Concert de nadales amb el que es tanca de manera festiva el primer trimestre del curs escolar.

Des de fa molts cursos, a la nostra escola aprofitem la vinguda de les festes de nadal per a mostrar la nostra solidaritat amb les persones que més ho necessiten.

L'objectiu és fer unes activitats que són importants per a l'educació de les xiquetes i xiquets que els fa ser millor persones.

 

 

Al concert han intervingut tot l'alumnat del centre

 
 

Les xiquetes i els xiquets  d'infantil amb dos nadales: una en castellà, Llega la Navidad i una altra en anglés titulada I´m a little snowman.

Les xiquetes i xiquets de primer i segon de primària també han cantat dues cançons: Camina María i un popurri de cançons de Nadal.

L'última de les actuacions ha estat la del Cor de l'Alborxí, que enguany, just per ara, fa set anys que es va crear, sota la direcció del mestre Fèlix Cortés i que ha actuat ja a València, al festival de Nadales del Corte Inglés, al Gran Teatre d'Alzira i a Simat de la Valldigna. Ho ha fet sempre amb il·lusió, perquè tots els que hi participen se senten representants de l'escola.

El cor de l'Alborxí, format per tots els xiquets i les xiquetes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària ha interpretat les següents nadales amb el deleit general del públic  que ha omplit, de gom a gom,  l'esglesia de Santa Caterina d'Alzira:

L'Àngel i els pastors, una cançó popular catalana, la segona un villancico popular castellà, Hacia Belén va una burra; la tercera ha estat interpretada en anglès, Hallelujah, una versió nadalenca d'una cançó de Leonard Cohen. La quarta, Siyahamb, una cançó popular africana de poble zulú i, finalment, Quan somrius, de Josep Thió. 

CEIP Alborxí

 

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Educación y Formación
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal