Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
miércoles, 6 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira continua promocionant la Reganyà com a producte de qualitat en l’Anuari Gastronòmic ‘Guía Hedonista’

Aquesta campanya entra dins el projecte de fer d’aquest producte típic una Marca de Qualitat reconeguda per la Generalitat Valenciana


 

 .-000403 

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, IDEA i el Gremi de Forners amplien la promoció de la reganyà en el Anuari Gastronòmic de la Guia Hedonista 2018 que es va presentar ahir a València. Aquesta campanya entra dins el projecte de fer d’aquest producte típic una Marca de Qualitat reconeguda per la Generalitat Valenciana. El Gremi Local de Forners va comptar amb un estand propi en el què els visitants tingueren ocasió de tastar la Reganyà, per tal de donar-la a conèixer i promocionar-la.

Per a Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “Amb l'objectiu de posar en valor els nostres productes, però també de potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals forners de la nostra ciutat, des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, juntament amb el Gremi de Forners, continuem promocionant  la REGANYÀ, ara en la Guia Hedonista que edita Ediciones Plaza . Des que es va iniciar la campanya de promoció de la Reganyà s'han dut a terme tot un seguit de accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
._000506                                   .-000366 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal