Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.583
EL SEIS DOBLE
sábado, 25 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra les 'Jornades de persones expertes en legislació de serveis socials de tercera generació'

Organitzades pel Laboratori de la Ribera Alta, tindran lloc els propers dies 28 i 29 a la Casa de la Cultura


 
._000521
  
.-000295  

Els propers 28 i 29 de novembre tindran lloc unes Jornades de treball entre persones expertes en legislació de Serveis Socials per a analitzar les línies que orientaran la nova Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana. L’encontre es durà a terme com una més de les activitats del Laboratori Social de la Ribera Alta, fruït del conveni d’investigació entorn al sistema de Serveis Socials signat entre la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Universitat de València (Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local), la Diputació de València, l’Ajuntament d’Alzira i la comarca de la Ribera Alta.

Es pretén reunir a un grup de persones expertes en Serveis Socials provinents de diferents territoris de l’Estat espanyol, investigadores de la Universitat de València i professionals dels Serveis Socials de la Comunitat Valenciana per tal de completar el procés participatiu que s’està realitzant en aquestos moments sobre el text de la nova Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana.

Xavier Uceda i Maza serà l’encarregat de presentar el treball realitzat fins al moment, al conjunt d’experts assistents a les Jornades. La intenció principal és sotmetre les línies orientadores de la futura Llei a la seua avaluació i recollir aportacions i suggeriments, ja que s’està gestant de la forma més ampla i participativa possible.

Així doncs, les jornades es dividiran en dos dies de feina exhaustiva per tal que la Llei estiga llesta el més prompte possible.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

               
 .-000474                                                                                         .-000132 
               
 .-000166                                                             .-000151



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal