Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira continua intractable a casa (86-58)

El CB Benifaió B abaixava definitivament els braços després de un parcial demolidor de 12-0 al tercer cuart


 

.-000472 

El N.B. aconseguia este dissabte una nova victòria com a local davant el C.B. Roquette Benifaió B. Els primers minuts foren per als visitants que entraren al partit més centrats, dominant el rebot i no donant poques opcions de córrer al seu rival. Benifaió va anar per davant fins al minut 6 (8-11), a partir del qual els alzirenys se refermaren en defensa, recuperar balons i llançar-se al contraatac fins aconseguir un parcial de 11-0 que els va permetre tancar el primer quart 8 punts dalt (21-13).

L’inici del segon va resultar igualat, amb intercanvi de cistelles i amb Benifaió apropant-se en el marcador (32-26 minut 6). Però de nou a la meitat del quart baixaren el ritme, la qual cosa va ser aprofitada de nou pels blaugrana per cobrar-se un nou parcial demolidor de 12-0 i posar terra per mig fins arribar al descans 44-28.

El partit semblava prou decantat a favor d’Alzira, especialment després del triple en que Dani Pelufo, que va completar un altra gran actuació tant en la direcció de joc com en l’anotació, va obrir el tercer acte. Però no fou així perquè els locals entraren en bonus quan a penes es portaven jugats 4 minuts i Benifaió va aprofitar els tirs lliures i la menor tensió defensiva del seu oponent per retallar distàncies. Però novament Alzira imposava el seu ritme en els últims dos minuts i amb una cistella sobre la botzina de Jesús Heredia allargava la diferència al 17 punts (64-47).

En l’últim acte Benifaió abaixava definitivament els braços i els alzirenys aprofitaren la oportunitat per lluir-se davant la seua afició i tancar el partit amb un còmode 86-58.

Els de Pepe Borrull obtenien la seua tercera victòria en casa, on estan mostrant-se com un equip sòlid que no dona opcions al rival. Per aspirar als llocs capdavanters serà necessari mostrar eixe mateix nivell en els seus desplaçaments. La pròxima setmana tindran ocasió de fer-ho en la seua difícil visita a la pista del UPB Gandia, actual líder del grup C de Preferent.

Nou Bàsquet Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 
.-000452 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal