Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 14 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 El 35% dels usuaris de l’autobús urbà d’Alzira fan ús del servici de forma gratuïta

Fernando Pascual: "És molt satisfactori comprovar que en tan sols dos anys, més de 3.500 persones viatgen gratuïtament en el transport públic de la ciutat"


 
._000479  

Des de la Regidoria de Serveis Públics s’ha fet un balanç del servici de transport públic, en què prop de 302.000 usuaris han fet ús del bus urbà, en el que va d’any, i un 35% ja viatja de forma gratuïta, gràcies a l’abonament social.

Cal destacar que en els dos primers anys de legislatura ja són 3.576 persones les que es beneficien de la gratuïtat del servici de transport urbà,  sent 535 els nous abonats en 2017. També és important l’augment  del nombre d’abonaments juvenils i ordinaris, que afavorix a l’usuari a l’hora d’utilitzar el transport públic.

Per tant, la valoració realitzada pel departament de Serveis Públics, apunta que dels 301.866 usuaris que han viatjat en el bus urbà en el que va d’any, més de 78.200 ha sigut amb bitllet ordinari, 92.255 amb abonaments normals, 27.581 amb abonament jove i 103.803 amb l’abonament social.

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, valora positivament el treball que està fent-se des d’este departament, per tal d’aconseguir complir l’objectiu marcat des de l’inici de la legislatura, com és la gratuïtat del transport públic. “És molt satisfactori comprovar que en tan sols dos anys, més de 3.500 persones viatgen gratuïtament en el transport públic de la ciutat. Podem i devem estar satisfets en dir que un 35% dels usuaris es beneficien d’esta mesura, que ens porta a confirmar el fet d’estar complint un dels objectius d’este equip de govern, la gratuïtat de l’autobús urbà. Com també és important que cada vegada són més persones les que utilitzen al transport públic, un transport sostenible, còmode i cada vegada més accessible”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

               
 .-000474                                                                                         .-000132 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jose - 14/11/2017
Pues yo sinceramente sin la foto de Pascual subido en el autobus no me lo creo.
Secreto - 14/11/2017
Normal que hagan uso del autobús, Alzira se ha quedado pequeña para tantos vehículos. Entre que cortan calles, por obras del tipo que sean, otras las peatonalizan crecen los vados y no hay sitio para aparcar....Lo raro sería que nadie usase el servicio de autobuses. Se circula tan mal en Alzira que esto ha hecho que el servicio de transporte público mejore. Desde el hospital hasta el cementerio y pasando por las diferentes avenidas de la ciudad EN ALZIRA NO CABEN TANTOS COCHES. Igual soy yo el único al que cada día le cuesta horrores aparcar y horrores llegar al centro. Y si, voy al centro de la ciudad con mi camión y Alzira da asco con tanto volumen de vehículos.
Pepe - 15/11/2017
Que hi haja més de 30.000 vehicles a Alzira no està causat pel govern municipal. Les grans ciutats europees promouen l'ús del vehicle públic i de bicicletes, però ací preferim seguir ancorats en el passat.
remigio - 15/11/2017
Me parece bien pero de gratis nada, lo pagamos entre todos, nada es gratis.
Pepe - 17/11/2017
Cómo os gusta la frasecita de que nada es gratis para atacar. Se entiende por gratis que no pagues en el momento por recibir el servicio. De nada.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal