Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Moritz (libre de derechos)
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins al dia 15 es pot participar en el I Concurs de Redacció Juvenil d’Alzira

El tècnic del SERVAL ha anat personalment als centres a repartir entre els professors de valencià els díptics amb les bases del Concurs i cartells anunciadors


 

._000516

Encara queda una setmana per a presentar les propostes participants al I Concurs de Redacció Juvenil en Valencià que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant el Serval.

El passat mes de setembre, els tècnics del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, SERVAL, van visitar els centres de secundària de la ciutat per tal de presentar esta proposta i tractar d’incentivar la participació fins al 15 de novembre.

Es tracta d’una activitat adreçada a estudiants entre 12 i 18 anys amb tres categories:

A. 1r i 2n d’ESO

B. 3r i 4t d’ESO

C. Batxiller i Cicles Formatius

El premi per als guanyadors serà un ordinador portàtil i, a més, podran haver-hi accèssits en cada categoria. Tots els participants que resulten premiats obtindran, també, un lot de llibres.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, assegura que “el tema de les redaccions, “El consumisme en la joventut”, s’ha triat perquè cal conscienciar els adolescents de la importància de valorar el que es compra, en especial roba, ja que moltes vegades es compra per comprar, sense valorar-ne la utilitat, i es fa gastar als pares molts diners en vestuari o altres productes que després no s’usen”.

Els treballs hauran de ser escrits únicament en valencià i tindran un màxim de 4 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara. Els alumnes entregaran les redaccions als seus professors, que les presentaran en la CLAU. El tècnic del SERVAL ha anat personalment als centres a repartir entre els professors de valencià els díptics amb les bases del Concurs i cartells anunciadors. El termini per a presentar les redaccions finalitzarà el 15 de novembre. Un mes després, el 15 de desembre, es farà l’entrega de premis en el Gran Teatre.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.
.-000049

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 08/11/2017
"I Concurs de Redacció Juvenil en Valencià que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant el Serval". "Un màxim de 4 fulls mecanografiats a doble espai per una sola cara".
Alzira, ciudad conocida a nivel nacional por sus faltas de ortografía, ¿cómo organiza un concurso de redacción? ¡Tenéis más huevos que el caballo de Espartero!
¡Y encima el Serval de por medio! No fueron capaces de ver 30 faltas de ortografía en una placa y ahora piden, ni más no menos, que ¡4 folios mecanografiados! Eso será como leer un whatsapp larguísimo.
Nombre real - 08/11/2017
Don Benito: no se dice "ni más no menos", se dice "ni más ni menos".
De nada, anticipadamente.

PD: No te acostarás sin saber una cosa más.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal