Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar


Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Conselleria 'deu de restablir tots els drets al Personal Estatutari del Departament de La Ribera'

La junta de personal del Departament de Salut de La Ribera es va reunir amb la Conselleria de Sanitat el passat 25 d’octubre


 

 .-000079

La Junta de Personal  del Departament  de La Ribera es va reunir amb representants de la Conselleria de Sanitat el passat 25 d’Octubre, per a informar dels següents punts:

1. Que en la Llei de Pressupostos de la Generalitat Valenciana, en la Disposició Addicional Huitena, va a concretar-se la figura jurídica en la que se va a subrogar al personal laboral de l’Hospital de La Ribera i que serà la de Personal Laboral a Extingir.

2. Que les places del personal laboral que es queden vacants automàticament es convertiran en Places de Personal Estatutari.

3. Que a partir de l’1 d’Abril de 2018 totes les contractacions de personal que es realitzen seran a traves de la Borsa de Treball de la Conselleria de Sanitat, per Personal Estatutari Eventual i/o Interins.

4. Que totes les places noves que se creen per augmentar i equipararels ratios de la Plantilla actual, deficitària,del Departament de La Ribera als ratios de la Conselleria de Sanitat, seran places de Personal Estatutari.

5. Que el personal que actualment està en situació d’excedència en la plaça de la Conselleria de Sanitat i ocupa una placa de personal laboral, se li donarà l’opció de que puga elegir entre continuar en la plaça o reingressar en la plaça de la Conselleria de Sanitat.

6. Que van a convocar reunions bilaterals entre els representants legals dels treballadors i treballadores per a informar i/ negociar aspectes laborals que afecten directament a les condicions laborals de la plantilla.

7. Que la primera reunió que mantindrà la Junta de Personal amb la Conselleria de Sanitat serà el dia 3 de Novembre.

 

La Junta de Personal considera que:

1. Si la Conselleria de Sanitat ha optat per potenciar la Gestió Directa de la Sanitat Pública, deu de restablir tots els drets al Personal Estatutari del Departament de La Ribera, ja que portem 18 anys sense tindre possibilitat de Concurs de Trasllats, Promoció Interna...Per lo que instem als representants de la Conselleria de Sanitat a que convoque, el més prompte possible, places de Promoció Interna, de trasllats... que permitixca al Personal Estatutari la mobilitat geogràfica.

Junta de Personal Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública Departament de Salut de la Ribera

2. Per a consolidar el major nombre de places de Personal Estatutari possibles, cal que no es perpetuen les situacions del Personal Estatutari en excedència i que ingressen directament en places de la Conselleria de Sanitat.

Esta Junta de Personal celebra l’aposta de la Conselleria de Sanitat per la Gestió Directa de la Sanitat Pública i va a continuar reclamant que es recuperen TOTS ELS DRETS del Personal Estatutari, que porten més de 18 anys vulnerats.

Junta de Personal

Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Departament de Salut de la Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 


 

.-000427
 ._000485
 ._000492
 .-000143



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal