Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de noviembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El futur de la Unió Europea a debat en el cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2017

Amb els exeurodiputats Pedro Agramunt (PP), Andrés Perelló (PSOE-PSPV) i Jordi Sebastià (Compromís)


 

 .-000079 

Esta vesprada, els exeurodiputats Pedro Agramunt (PP), Andrés Perelló (PSOE-PSPV) i Jordi Sebastià (Compromís) participaran en la taula redona «Encara no és tard per a... construir una Europa democràtica i amb valors». L’objectiu de l’acte és apuntar els reptes més imminents als quals s’enfronta la Unió Europea. La taula rodona estarà moderada per la presidenta de la Unió de Periodistes, Noa de la Torre, i es celebrarà a les 19 h a la Casa de la Cultura d’Alzira.

El projecte europeu ha estat qüestionat al llarg dels últims anys davant de la greu crisi que afronta. L’arribada de refugiats, el Brèxit, l’augment del suport ciutadà a partits a favor de l’eixida d’Europa o la crisi econòmica han fet qüestionar el paper que té la Unió Europea actualment. Els participants d’aquesta taula redona donaran els seus punts de vista sobre quines són les fites que té Europa en l’actualitat.

Pedro Agramunt (València, 1951) és advocat i senador del Grup Popular per València. Ha estat president de la Delegació Espanyola en el Consell d’Europa i president de l'Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa. També ha sigut diputat a les Corts Valencianes i a les Corts Generals.

Andrés Perelló (Bunyol, 1957) és advocat valencià i exdiputat al Parlament Europeu entre els anys 2009 i 2014 pel PSOE. Ha sigut membre de l’executiva nacional del PSPV i diputat a les Corts Valencianes. Actualment és el responsable de l’àrea de Justícia, Llibertats i Nous Drets de l'Executiva Federal del PSOE.

Jordi Sebastià (Burjassot, 1966) ha sigut periodista i eurodiputat al Parlament Europeu per Compromís entre els anys 2014 i 2016. Des del 2011 fins al 2014 va ser alcalde de la localitat de Burjassot. Acaba de publicar Quadern de l’Europa trista, on relata la seua experiència a l’eurocambra.

El cicle de conferències d’enguany, del 19 d’octubre al 9 de novembre, tracta d’apuntar els reptes als quals s’enfronta la nostra societat de cara a un futur, posant sobre la taula alguns dels temes més candents de l’actualitat com el periodisme, el canvi climàtic, la lluita contra el càncer o la multiculturalitat. La setmana que ve, el cicle de conferències tancarà amb un diàleg sobre la multiculturalitat i una taula redona, on es debatrà sobre el futur del periodisme valencià.

Aquest cicle de conferències és gratuït i està obert a qualsevol persona interessada. A més, està homologat pel CEFIRE de Xàtiva, que expedirà certificats d’assistència als docents en actiu que ho sol·liciten.

Edicions Bromera

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

mindthegap - 03/11/2017
Per a qui vulga ampliar la informació sobre un dels participants:


http://www.elmundo.es/espana/2017/10/06/59d78bfd46163fc44c8b4602.html

http://www.eldiario.es/politica/PP-Pedro-Agramunt-Azerbaiyan-construccion_0_595291055.html

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal