Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 L’Ajuntament d’Alzira repara un mur del camí Travessera de Corretja

Així mateix, la reparació suposa una millora de la seguretat del vial, ja que s’ha vist reforçada la totalitat de la paret i s’han eliminat les pedres soltes que s’havien acumulat dins del camp


 

 
.-000295  

La Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira ha finalitzat les obres de reparació del mur de contenció del camí Travessera de Corretja a la solana de la Murta, concretament a l’Hort de Palau, en el qual es detectaven dos afonaments parcials en el mur de contenció.

Les millores han versat sobre la restauració del mur de pedra afectat, de manera que s’ha mantingut el tipus de construcció i s’ha aprofitat el material existent del mateix afonament per tal de finalitzar la reparació del mur de pedra.

Així mateix, la reparació suposa una millora de la seguretat del vial, ja que s’ha vist reforçada la totalitat de la paret i s’han eliminat les pedres soltes que s’havien acumulat dins del camp.

Esta intervenció s’ha fet amb criteris de sostenibilitat i de respecte al nostre patrimoni material, recuperant la pedra de l’antic mur i mantenint les construccions tradicionals de la nostra població.

El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Pep Carreres, ha manifestat que este tipus d’actuacions suposen incorporar  nous criteris d'integració paisatgística en la reparació de qualsevol infraestructura rural  per tal d’aconseguir la conservació del nostre patrimoni. Igualment   es planteja la recuperació de les antigues casetes de coets, tot això patrimoni agrari digne de protegir.

A més, s’està treballant en el manteniment del camí de la Solana-la Casella i la setmana que ve començaran les tasques de desbrossament dels camins que envolten el cementeri municipal donada la proximitat de la festivitat de Tots Sants.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000336

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal