Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Alzira Ràdio presenta la seua nova imatge

Hui s’ha presentat en roda de premsa la nova imatge gràfica de l’emissora municipal d’Alzira, Alzira Ràdio


 

 .-000079

Es tracta de la proposta guanyadora del concurs de disseny del logotip que s’encetava el passat mes de juliol. La idea d’una ràdio propera i participativa és la que ha motivat que s’optara per una convocatòria oberta on es dóna la paraula als ciutadans.

A l’acte han estat presents, Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de l’emissora municipal, els treballadors i col•laboradors d’Alzira Ràdio i altres membres de la corporació.

En total s’han presentat 40 propostes, entre les quals s’ha premiat “Ones” de Carles Esteban García. La proposta guanyadora és un disseny fàcilment reconeixible, amb una personalitat potent, fresca i clarament renovada. La gama cromàtica utilitzada és el magenta, un color lligat a la creativitat, vitalitat i frescor, que trenca amb la imatge anterior.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en el fet de encarar una nova etapa de la ràdio adoptant esta nova imatge i el que representa. Oferir una ràdio que vol fer-se més pròxima en el dia a dia de la nostra ciutat, vol estar present al carrer i acostar-se també a l’actualitat de la comarca.

Es tracta d’una solució gràfica simple i neta. En paraules del guanyador, Carles Esteban “Amb el canvi de la identitat, pretenc aconseguir reforçar la percepció del mitjà com una marca natural, pròxima, versàtil i curiosa. Ara toca adoptar-la i sentir-la com a pròpia, fer-la créixer, que siga una ensenya visible, per a donar impuls  a l’activitat”

El jurat encarregat de valorar les propostes ha estat format per dos membres de l'equip d'Alzira Ràdio, dos experts en disseny gràfic, la tècnica de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira i l'alcalde d'Alzira.

A més a la presentació també s’ha parlat de la nova situació comunicativa a la Comunitat, amb l’arribada de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, o del important paper de la Xarxa d’emissores municipals de la Comunitat Valenciana, entitat que impulsa la difusió i emissió de continguts municipals a les diferents ràdios locals.

 
Alzira Ràdio

Alzira Ràdio és una emissora municipal amb 22 anys d'antiguitat, que va nàixer com a projecte final d'un taller de ràdio organitzat per l'ajuntament. Es va inaugurar oficialment el 23 de maig de 1995. En 2016, després d'una fase de deu anys com a empresa pública, va tornar a formar part de l'ajuntament.

 
Alzira Ràdio
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialMedios de ComunicaciónServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

dissenyador - 10/10/2017
Bon dia, aquest comentari va dirigit als responsables que hagen decidit elegir aquest logotip, podria estendrem però vaig a ser breu ... han vist el logotip de la nova televisió valenciana "a punt"? Comparen vostès mateix.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal